NightHawk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2008 Γεια σας παιδια,εχω Windows XP Pro με service pack 2.Θελω να εγκαταστησω τον live messenger αλλα μου ζητάει καποιες εγκαταστασεις που βρισκονται μονο στα windows updates.επειδη δεν θελω να βαλω service pack 3 ειναι δυνατον να κανω τα Updates χωρις την εγκατασταση του SP3????
lefteriz Νοέμβριος 27, 2008 #2 Νοέμβριος 27, 2008 μπορεις να κατεβάσεις κατευθείαν τον installer..http://depositfiles.com/en/files/3703688 (http://www.mydigitallife.info/2008/02/23/download-standalone-installer-for-windows-live-messenger-85-for-xp-and-vista/ )
MOS Νοέμβριος 27, 2008 #3 Νοέμβριος 27, 2008 Γεια σας παιδια,εχω Windows XP Pro με service pack 2.Θελω να εγκαταστησω τον live messenger αλλα μου ζητάει καποιες εγκαταστασεις που βρισκονται μονο στα windows updates.επειδη δεν θελω να βαλω service pack 3 ειναι δυνατον να κανω τα Updates χωρις την εγκατασταση του SP3????Γινετε αυτο που λες απλα δεν θα επιλεξεις Express Install αλλα custom και θα επιλεξεις εσυ χειροκινητα ποια updates θα κανεις setup:flower:
NightHawk Νοέμβριος 27, 2008 Author #4 Νοέμβριος 27, 2008 Ναιι αλλα για να βαλεις την τελευταια βερσιον (νομιζω ειναι η 9 σε βετα) ...λογικα δεν υπαρχει σε standaloneακομα ε???
NightHawk Νοέμβριος 27, 2008 Author #6 Νοέμβριος 27, 2008 δλδ να μεινω στην 8,5 (την οποια δεν μπορω να βρω σε ελληνικη εκδοση)???αυτη ηταν η μονη standalone!!!οταν παω να βαλω την 9 βετα μου ζηταει την οικογένεια προγραμμάτων των windows live τα οποια ειναι μια σειρα απο βοηθηματα για hotmail κτλπ.μπορω να τα αποφυγω αυτα???
MOS Νοέμβριος 27, 2008 #7 Νοέμβριος 27, 2008 δλδ να μεινω στην 8,5 (την οποια δεν μπορω να βρω σε ελληνικη εκδοση)???αυτη ηταν η μονη standalone!!!οταν παω να βαλω την 9 βετα μου ζηταει την οικογένεια προγραμμάτων των windows live τα οποια ειναι μια σειρα απο βοηθηματα για hotmail κτλπ.μπορω να τα αποφυγω αυτα???Λεπον...ναι μπορεις να τα αποφυγεις ολα αυτα τα extra προγραμματα (writer,mail etc.) και να βαλεις μονο τον messenger κατα την πορεια της εγκαταστασης σου λεει ποια απο ολα αυτα θελεις να κανεις, και εκει επιλεγεις...Οσο για την Ελληνικη εκδοση αν εχεις επισης Ελληνικα windows και πας σε αυτη θα σου βγαλει να κατεβασεις την ελληνικη εκδοση(9.014) !!εναλλακτικαΓια την 8.5 εκδοση !!
NightHawk Νοέμβριος 27, 2008 Author #8 Νοέμβριος 27, 2008 τελικα το προβλημα διορθωθηκε..ειχα μπερδεφτει κιολας γτ δεν γνωριζα οτι ειχε βγει καινουργια(εντελως καινουργια ομως) βερσιον και ετσι τελικα ολα οκ...αν και η τωρινη ειναι μονο στα αγγλικα(και δυστηχως δημιουργηθηκε και αλλο προβλημα:δεν εχω καθολου ηχο στο msn(πηγα και εκανα/αλλαξα ολες τις σχετικες ρυθμισεις αλλα τζιφος(στις υπολοιπες εφαρμογες εχω ηχο κανονικα(εκτος του kaspersky))!!!...τωρα με windows updates αυτη την στιγμη ειναι στο 23% και συνεχιζει πατησα για προτεινομενη και οχι αυτοματη εγκατασταση!!!θα μου ζτητησει μια και καλη στο τελος η σε καθε βημα ξεχωριστα τι θα εγκαταστησει και τι οχι(ΟΧΙ SERVISE PACK 2!!):bad:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.