Jump to content

Αποριες

spH3RiCal

Recommended Posts

Σκεφτομαι την αγορα υδροψυξης στο μελλον αλλα εχω μερικους ενδιασμους.. Επειδη θελω κατι καλο η ολη ιστορια θα κοστισει γυρω στα 250-300ε, γενικα για 24/7 ειμαι σε stock συσχνοτητες αλλα ανα διαστηματα με πιανει η κλασσικη φαγουρα :p και δινω οσο μπορω στο συστημα. Επισης εχω δει οτι πανω κατω σε αυτα τα λευτα (απο οτι εχω δει σε αγγελιες κτλ) μπορω να βρω καποια extreme λυση. Βεβαια δεν εχω ιδεα απο αυτα αλλα χωρις πρακτικη δε κανεις τιποτα :p Ετσι οπως το σκεφτομαι ενα cascade (chiller? - τα μπερδευω συνεχεια :o ) ειναι πιο βολικο στην περιπτωση μου.. Οποτε ερχεται η ορεξη το βαζω πανω και τελειωνει η υποθεση και μπορω να το μεταφερω πιο ευκολα απο το ενα pc στο αλλο απο οτι μια w/c..

Απο την αλλη μερια δε θελω κατι τρελο, -50 κοκ.. Απλα πραγματα, -5 - +5 μην την ακουσει και καμια cpu.. :whistling Η να μπλεκω με μονωσεις, πλαστικοποιησεις, βαζελινες και τα ρεστα :p Συνοπτικα οτι πιο απλο και ευκολο (και φθηνο :D ) σε extreme. :) Yπαρχει κατι η ζηταω πολλα? :o

αν φτιάξεις μονοβάθμιο δεν την γλιτώνεις την μόνωση και δεν είναι και ότι πιο portable άσε που θα πίνει ρεύμα αβέρτα

για Chiller είναι χειρότερα από τα νερά γιατί πρέπει να μπλέξεις μοτέρ με νερό για να το παγώσεις οπότε

καλύτερα νερό για 24/7 IMHO

Πιο portable εννοω οπως πχ μια ψυκτρα, βιδωνεις - ξεβιδωνεις και τελος. Ενω με νερο πρεπει να κανεις ολοκληρη ιστορια η μπορει και να μη γινεται ετσι οπως το σκεφτομαι - θα ενσωματωθει στο κουτι..

Επεσα πανω σε αυτο http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=3900&language=el-GR και απο οτι ειδα τα παει σχετικα καλα.. Αξιζει ομως?

Παιζει να μου φτιαξει καποιος με 100ε? :p Οχι οτι με χαλαει, το αντιθετο μαλιστα και λιγο παραπανω να δωσω δε με νοιαζει - πιο πολυ εμπιστευομαι τα παιδια που τα φτιαχνουν με μερακι παρα τις διαφορες εταιρειες.. :) Απλα εβαλα το συγκεκριμενο γιατι μπροστα σε κατι 600αρια και 700αρια που βλεπω τα 109ε ειναι πολυ λιγοτερα και θα μπορουσα να τα διαθεσω καποια στιγμη στο μελλον..

Και μια παρανοηση που μαλλον εγινε, δε σκοπευω να το εχω 24/7 επανω απλα οποτε θελω να ανεβασω το pc θα το συνδεω. Για 24/7 προς το παρον και σε stock με αερα βολευομαι μια χαρα.. :)

ε τότε βάλε μια αγγελία και ζήτα ένα μονοβάθμιο εδώ στο overclocker και στο oos κάποιος θα βρεθεί κατά καιρούς είναι παιδιά που δίνουν καλά εργαλεία με 200-250 αλλιώς υπάρχει και η λύση να το φτιάξεις μόνος σου σιγά σιγά έτσι θα μάθεις και να το tuneάρεις και θα έχεις και την εμπειρία

• 3 weeks later...

εδω και καιρο εχω διαβασει αρκετα πραγματα περι καταστασεων subzero.ετσι κατα καποιο τροπο επεσε στα χερια μου ενα κομπρεσερ απο παγολεκανη γαλακτος.ειναι 50hz και γραφει πανω R22 με ενα ψυγειο 40*40cm...δεν ξερω αν θα εχω επιθυμιτα αποτελεσματα λογο freon(R22) γιατι τα περισοτερα που εχω διαβασει ειναι με 404.εκτος αυτου το αλλο που με καιει ποιο πολυ ειναι η μονωση.το ψιλοφοβαμαι μιπως δεν τα καταφερω εδω καλα και μου μινει στα χερια λογο υγρασιας.για chiller σκεφτομαι και οχι για μονοβάθμιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.