Jump to content

Δεν ανοιγει ο υπολογιστης...

TheoVeRCloCKeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εβαλα μια καινουρια ψυχτρα στο pc μου και μετα απο 2 μερες (σημερα) προσπαθησα να ανεβασω λιγο τον επεξεργαστη και πηγα το FSB του απο 267(εχω τον q6600) στα 320...Απο τότε φτάνει μέχρι την 2η οθονη που εμφανίζει οταν τον ανοίγω και κολλαει εκει..Και εν ολιγης δεν ανοιγει...Τι γινεται????????????????

Μπες στο bios και δώσε 1,35 vcore τσέκαρε και temps, μπας και δεν έχει πατήσει καλά η ψήκτρα και θα παίξει...

φίλε κάνε το reset το bios χρησιμοποιώντας κάποιο jumper ανάλογο ή αφαίρεση της μπαταρίας όπως προαναφέρθηκε και δώσε FSB 333, με stock τάσεις, εμένα στα 333 με στοκ τάσεις και ψύκτρα intel δούλευε απροβλημάτιστα..... αλλά σε άλλες fsb ακόμη και πιο χαμηλές είχα αστάθειες!!!

κολλάει το μηχάνημά σου λογικά με τις συχνότητες που έδωσες, αντέχει και πολύ παραπάνω ο συγκεκριμένος επεξεργαστής!!!

1)βγάλε καλώδιο τροφοδοσίας

2)κλείσε διακόπτη PSU

3)βγάλε την μπαταρία και άσε το για μερικά δευτερόλεπτα έως λεπτό, αν δεις ότι συνεχίζει άσε το παραπάνω.....

Παιδια τωρα που δοκιμασα παλι να τον ανοιξω(ημουν σε μαθημα πριν και το τελευταιο msg το εγραψα απο το laptop μου,χωρις να δοκιμασω να τον ανοιξω...) άνοιξε μεχρι εκει που φορτώνει τα xp, τον εκανα restart και μπηκα ΒΙΟS...Εδωσα πάλι εργοστασιακές και τώρα ολα οκ. Πρέπει να ανεβαζω σιγα σιγα κ οχι τοσο απότομα το FSB του επεξεργαστή?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.