Jump to content

επιλογη ψυκτρας για τον 8600...

NikosPsy

Recommended Posts

γεια σε ολους...θελω να μου προτεινετε μια καλη ψυκτρα που να να μην χρειαζεται ομως να βγαζω την μητρικη..(βαριεμαι πολυ να ξαναφτιαχνω τα καλωδεια...)εκτος κ αν ολες οι καλες ψυκτρες εχουν τα brackets οποτε θα παω σε μια τετοια λυση...

Φίλε μου, αν είναι να κάνεις μια δουλειά, κάνε την σωστά. Είναι μανίκι η εφαρμογή backplate, αλλά είναι προς το συμφέρον σου, ειδικά σε ψήκτρες με μεγάλο βάρος. Τα περισσότερα bolt through συστήματα εξασφαλίζουν πως κατά την μεταφορά ή κάποιο ατύχημα δεν θα βρεθείς με μια τρύπα στην μητρική σου. Επιπρόσθετα, δημιουργούν μεγαλύτερη πίεση ανάμεσα στην ψήκτρα και το heatspreader, με αποτέλεσμα πιο κρύες θερμοκρασίες (thats a fact!).

Για ψήκτρα τώρα, δεν ξέρω το budget σου. Ρϊξε μια ματιά σε μια από τις παρακάτω...

• Τέλος για να το παίξεις και large, μπορείς να βάλεις αυτό το τέρας: CoolerMaster Cpu Cooler V8 .Έχει κορυφαία απόδοση (αν και την βρίσκω πανάσχημη)...:innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.