NikosPsy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2008 γεια σε ολους...θελω να μου προτεινετε μια καλη ψυκτρα που να να μην χρειαζεται ομως να βγαζω την μητρικη..(βαριεμαι πολυ να ξαναφτιαχνω τα καλωδεια...)εκτος κ αν ολες οι καλες ψυκτρες εχουν τα brackets οποτε θα παω σε μια τετοια λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Νοέμβριος 26, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Φίλε μου, αν είναι να κάνεις μια δουλειά, κάνε την σωστά. Είναι μανίκι η εφαρμογή backplate, αλλά είναι προς το συμφέρον σου, ειδικά σε ψήκτρες με μεγάλο βάρος. Τα περισσότερα bolt through συστήματα εξασφαλίζουν πως κατά την μεταφορά ή κάποιο ατύχημα δεν θα βρεθείς με μια τρύπα στην μητρική σου. Επιπρόσθετα, δημιουργούν μεγαλύτερη πίεση ανάμεσα στην ψήκτρα και το heatspreader, με αποτέλεσμα πιο κρύες θερμοκρασίες (thats a fact!). Για ψήκτρα τώρα, δεν ξέρω το budget σου. Ρϊξε μια ματιά σε μια από τις παρακάτω... Thermalright Ultra-120 Extreme + Sharkoon Silent Eagle Fan 1000 120mm (μιας και αγοράζεις από το e-world, πάρε και αυτή την πάστα, είναι πολύ καλή...IC Diamond 7 Carat Θερμοαγώγιμη Πάστα) Για μια πιο φθηνή, out of the box λύση, πάρε την Xigmatek - Cpu Cooler HDT-S1284 - Achilles Τέλος για να το παίξεις και large, μπορείς να βάλεις αυτό το τέρας: CoolerMaster Cpu Cooler V8 .Έχει κορυφαία απόδοση (αν και την βρίσκω πανάσχημη)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 26, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Xigmatech 1248 achilles.... 32. C idle on 6300 stock!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.