Jump to content

Νέα σύνθεση

petaloudaki

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας, ενδιαφέρομαι για την σύνθεση ενός νέου υπολογιστή. Θέλω την γνώμη σας για την συμβατότητα τους και για την επιλογή τους.

Cpu: C2D 8500

Mobo: Asus Rampage Formula (Θα προτιμούσα κάποια πιο φθηνή γιατί δεν ενδιαφέρομαι για o/c, αλλά και όσο πιο ποιοτική γίνεται)

Ram: Corsair 2GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 1GB, PC2 6400, 4-4-4-12, TWIN2X2048-6400C4DHX)

Vga: Sapphire 4870 1GB

Psu: Corsair 1000W (μάλλον είναι μεγάλο αλλά είναι και πολύ καλό από όσο ξέρω)

Οθόνη: Samsung TFT 22'' SM-T220

Βγαίνει ψιλοακρίβό αλλά υπάρχει κάτι σαν επιδότηση λόγω δουλειάς οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Σκέφτηκα και τους καινούργιους Intel αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς.

Γνώμες....

Γειά σου και σένα! Λοιπόν προφανώς δεν κοίταξες τα λοιπά καινούρια threads ιδίου περιεχομένου (πράμα το οποίο συνιστώ) Θα δεις σύντομα posts του στυλ ' budget , για τι είδους χρήσεις' κτλ κτλ κτλ. Οπότε γράψτα και αυτά να σαι :T:

Πάντως σίγουρα δε χρειάζεσαι τέτοιο τέρας για τροφοδοτικό και σε μητρική οοοοοοτι επώνυμο δεις σε λογική τιμή και σε Ρ45 η Χ48 είσαι και πάλι ΟΚ

Αν τα λεφτά δεν σε νοιάζουν αλλάζει πολύ το θέμα αλλά για θέματα ‘λογικής’ άνετα παίρνεις τον 8400, μια P5Q και ένα 600άρι τροφοδοτικό και είσαι μια χαρά.

Επίσης +1 στον Στόλη, κοίτα τα 2-3 τελευταία θρέντ έχουν τα πάντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.