Jump to content

Ερώτηση περί rapidshare...

venom7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hi!Βασικά έχω λογαριασμό και μέχρι πριν λίγο καιρο κατέβαζα από rapishare χρησιμοποιώντας το rapget και έκανα copy-paste και τα κατέβαζε αυτόματα μόνο του το ένα μετά το άλλο τα αρχεία.Κάτι έγινε όμως και τώρα πλέον δεν μου τα κατεβάζει καθόλου με αυτό το πρόγραμμα και πρέπει να τα κάνω μόνος μου ένα-ένα! Κάποια λύση παιδιά? Ίσως κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Παιδιά πάω να κάνω install το rapidshare manager και μου βγάζει το μήνυμα

35756618cg1.th.jpg

Τι είναι αυτό,τι σημαίνει, γιατί το κάνει αυτό και τι πρέπει να κάνω?

Παιδιά πάω να κάνω install το rapidshare manager και μου βγάζει το μήνυμα

35756618cg1.th.jpg

Τι είναι αυτό,τι σημαίνει, γιατί το κάνει αυτό και τι πρέπει να κάνω?

δεν εισαι ο μονος φιλε μου με αυτο το πρόβλημα. ο manager θελει το .NET 2.0 για να δουλέψει και μόνο αυτο (διαβάζοντας απο κάποιους με παρόμοιο πρόβλημα). αλλά κάτι δεν παει καλά γιατι σε φρέσκια εγκατάσταση μονο με το 2.0 παλι το ιδιο πρόβλημα βγάζει. η λύση ειναι ο manager που κυκλοφορεί χωρις εγκατάσταση (σε αυτόν μετα απο κάποια ωρα λειτουργίας αρχίζει να κολλάει το interface τουλάχιστον σε μένα αλλα κατεβάζει κανονικά)

δεν εισαι ο μονος φιλε μου με αυτο το πρόβλημα. ο manager θελει το .NET 2.0 για να δουλέψει και μόνο αυτο (διαβάζοντας απο κάποιους με παρόμοιο πρόβλημα). αλλά κάτι δεν παει καλά γιατι σε φρέσκια εγκατάσταση μονο με το 2.0 παλι το ιδιο πρόβλημα βγάζει. η λύση ειναι ο manager που κυκλοφορεί χωρις εγκατάσταση (σε αυτόν μετα απο κάποια ωρα λειτουργίας αρχίζει να κολλάει το interface τουλάχιστον σε μένα αλλα κατεβάζει κανονικά)

Φίλε μου και εγώ 2.0 έχω αλλά μου το βγάζει!!!Τι να πεις!Θα βάλω το παλιό rapidshare manager που βρήκα. Καλά δεν είναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.