venom7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2008 Hi!Βασικά έχω λογαριασμό και μέχρι πριν λίγο καιρο κατέβαζα από rapishare χρησιμοποιώντας το rapget και έκανα copy-paste και τα κατέβαζε αυτόματα μόνο του το ένα μετά το άλλο τα αρχεία.Κάτι έγινε όμως και τώρα πλέον δεν μου τα κατεβάζει καθόλου με αυτό το πρόγραμμα και πρέπει να τα κάνω μόνος μου ένα-ένα! Κάποια λύση παιδιά? Ίσως κάποιο άλλο πρόγραμμα?
Delijohn Νοέμβριος 26, 2008 #4 Νοέμβριος 26, 2008 Το rapidshare έχει το δικό του rapidshare manager..
ReaperX Νοέμβριος 30, 2008 #6 Νοέμβριος 30, 2008 Το rapidshare έχει το δικό του rapidshare manager..+1Το έχω βολευτεί αρκετά σε σχέση με τα άλλα.
venom7 Δεκέμβριος 1, 2008 Author #7 Δεκέμβριος 1, 2008 Παιδιά πάω να κάνω install το rapidshare manager και μου βγάζει το μήνυμα Τι είναι αυτό,τι σημαίνει, γιατί το κάνει αυτό και τι πρέπει να κάνω?
venom7 Δεκέμβριος 1, 2008 Author #9 Δεκέμβριος 1, 2008 Για ρίξε ένα βλέφαρο εδώ...Thanks!Ελπίζω να καταλήξω κάπου!
suboy Δεκέμβριος 1, 2008 #10 Δεκέμβριος 1, 2008 Παιδιά πάω να κάνω install το rapidshare manager και μου βγάζει το μήνυμα Τι είναι αυτό,τι σημαίνει, γιατί το κάνει αυτό και τι πρέπει να κάνω? δεν εισαι ο μονος φιλε μου με αυτο το πρόβλημα. ο manager θελει το .NET 2.0 για να δουλέψει και μόνο αυτο (διαβάζοντας απο κάποιους με παρόμοιο πρόβλημα). αλλά κάτι δεν παει καλά γιατι σε φρέσκια εγκατάσταση μονο με το 2.0 παλι το ιδιο πρόβλημα βγάζει. η λύση ειναι ο manager που κυκλοφορεί χωρις εγκατάσταση (σε αυτόν μετα απο κάποια ωρα λειτουργίας αρχίζει να κολλάει το interface τουλάχιστον σε μένα αλλα κατεβάζει κανονικά)
venom7 Δεκέμβριος 1, 2008 Author #11 Δεκέμβριος 1, 2008 δεν εισαι ο μονος φιλε μου με αυτο το πρόβλημα. ο manager θελει το .NET 2.0 για να δουλέψει και μόνο αυτο (διαβάζοντας απο κάποιους με παρόμοιο πρόβλημα). αλλά κάτι δεν παει καλά γιατι σε φρέσκια εγκατάσταση μονο με το 2.0 παλι το ιδιο πρόβλημα βγάζει. η λύση ειναι ο manager που κυκλοφορεί χωρις εγκατάσταση (σε αυτόν μετα απο κάποια ωρα λειτουργίας αρχίζει να κολλάει το interface τουλάχιστον σε μένα αλλα κατεβάζει κανονικά)Φίλε μου και εγώ 2.0 έχω αλλά μου το βγάζει!!!Τι να πεις!Θα βάλω το παλιό rapidshare manager που βρήκα. Καλά δεν είναι?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.