JohnnyX Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2008 Ανακαλυψα το εξης στα καινουριο μου notebook με vistaΑν συνδεθω σε οποιοδηποτε αλλο ασυρματο δικτυο εκτος απο το δικο μου...δε μπορω να δω σελιδες.Για την ακριβεια ο firefox δεν ανοιγει σχεδον καμια ...και λεει δεν ειναι δυνατη η συνδεσηΟ Ιnternet explorer δε φορτωνει τις εικονες με συνεπεια να μη κανει και καλο rendering τις σελιδες. Αν ξανα κανω reload βγαζει οτι δε μπορει να συνδεθει καν Ειναι τρελο προβλημα γιατι συμβαινει αυτο !!!..τι στο καλο το εχω το notebook αν μπορω να συνδεθω μονο στο δικο μου δικτυο
Artist_ Νοέμβριος 25, 2008 #3 Νοέμβριος 25, 2008 Μήπως στις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου έχουν κλειδώσει το ip και το dns του δικού σου παροχέα?
JohnnyX Νοέμβριος 25, 2008 Author #4 Νοέμβριος 25, 2008 σε κανενα αλλο ασυρματο και εχω δοκιμασει διαφοραστο 100% το σημαπροβληματα φαινεται να αντιμετοπιζω μονο με τους browser
hayabusa Νοέμβριος 25, 2008 #5 Νοέμβριος 25, 2008 δοκίμασε τα παρακάτω στο cmd και μετά ξανακάνε συνδεση.ipconfig/flushdnsipconfig/releaseipconfig/renewexit
JohnnyX Νοέμβριος 25, 2008 Author #6 Νοέμβριος 25, 2008 Στην εντολη ipconfig/flushdns δεν υπαρχει ανταποκριση ..αφου μετα "ρυθμιση παραμετρων ΙΡ των windows" που βγαζει δε κανει τιποτα αλλο και δε δινει prompt .Επισης να πω πως απο εδω απο εκει ο firefox παιζει σχεδον πληρως σε αντιθεση με τον internet explorer τωρα o οποιος δε φορτωνει οπως παντα τις εικονεςΜε το παλιο notebook δεν υπηρχε προβλημα.Αρχιζω και εχω αλλη υποψια...και τα αλλα 2 διαφορετικα ασυρματα εχουν router philips (του conn-x) ...μηπως κομπλαρει κατι με αυτον ... (βεβαια δε στεκουν αυτα ... γιατι ακομα και με το notebook αυτο...ολες οι εφαρμογες παιζουν εκτος απο τους browser που κανουν οτι θελουν)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.