Jason Μάρτιος 28, 2009 #61 Μάρτιος 28, 2009 mia aporia gia to comsos s poia einai h kaluteri psyxtra poy mporei na mpei?Πες μας μέχρη ποσα λεφτά δίνεις για μια ψύχτρα και θα σου πούμε σε ένα καινούριο thread που θα ανοίξεις !!
psyber Μάρτιος 29, 2009 Author #62 Μάρτιος 29, 2009 ουου μπατσακια! μια ερωτηση έκανε το παιδι!:jump1: εγω εχω την thermalright ultra 120 extreme και ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος. αν ομως θες να κρατησεις τον πλαϊνο ανεμιστηρα δεν μπαινει γιατι βρισκει πανω του. μπορεις ειτε να τον αφαιρεσεις ή να βαλεις το side panel με το παραθυρο έτσι για να κανεις και τη χαρη στο μικρο ποζερα που όλοι κρυβουμε μεσα μας!
speedman_26 Μάρτιος 30, 2009 #63 Μάρτιος 30, 2009 thermalright ultra 120 extreme auti h psuxtra exw akousi einai h kaluteri mazi me tin v8! krima den einai na vgalw ton anemistira? h v8 mpeni xwris na ton vgalw?
psyber Μάρτιος 30, 2009 Author #64 Μάρτιος 30, 2009 thermalright ultra 120 extreme auti h psuxtra exw akousi einai h kaluteri mazi me tin v8! krima den einai na vgalw ton anemistira? h v8 mpeni xwris na ton vgalw?φιλε μου δεν ειμαι σιγουρος αλλα έχω την εντυπωση οτι ουτε η v8 μπαινει με τον ανεμιστηρα. ψαχτο παντως για να εισαι σιγουρος. αλλα αν θες την αποψη μου καλυτερα αποτελεσματα θα εχεις με μια ψυκτρα κτηνος με 120αρη ανεμιστηρα σε χαμηλες στροφες παρα με τον πλαϊνο. καλυτερα να τον βγαλεις να μην τον ακους κιολας! ψαξε για το τζαμακι που σου λεω. κάνει ωραιο εφε και το πλαισιο το είχε μονο 20 ευρω.όσο αφορα τα greeklish μην αδιαφορεις θα εχεις προβλημα. ειναι κριμα να χαλαμε την εικονα του lab ετσι. σε παρακαλω διορθωσε το.
speedman_26 Μάρτιος 30, 2009 #65 Μάρτιος 30, 2009 συγνωμη για το greeklish η δυναμη της συνηθειας. 8α το ψαξω αυτο που λες ελπιζω να μην ζεστενετε παραπανω το κοθτι χωρις τον πλαινο ανεμιστηρα
poolmaster Μάρτιος 30, 2009 #66 Μάρτιος 30, 2009 Προσωπικα εχω το PC υδρόψυκτο λογω OC αλλα πιστεύω οτι αν έχεις συνδεσει τους υπόλοιπους ανεμιστήρες, 1μπροστα 1 κάτω 1 πισω και 3 πάνω δεν πιστευω να έχεις πρόβλημα
speedman_26 Μάρτιος 30, 2009 #67 Μάρτιος 30, 2009 πηγα στο e-shop για να αγορασω το cosmos s και βλεπω οτι διαθετη την εκδοση μονο με το διαφανο κουτι. ειναι πιο καλη εκδοση αυτη?
Jason Μάρτιος 30, 2009 #68 Μάρτιος 30, 2009 πηγα στο e-shop για να αγορασω το cosmos s και βλεπω οτι διαθετη την εκδοση μονο με το διαφανο κουτι. ειναι πιο καλη εκδοση αυτη? Μα δεν υπάρχει καλή η κακή έκδοση μια είναι η έκδοση και 2 τα πλαϊνά καπάκια !! Το πρώτο καπάκι είναι το μαμά με την σήτα και τον ανεμιστήρα,και το δεύτερο με το πλέει για να φαίνεται το εσωτερικό.Και εσύ με τα γούστα σου παίρνεις οποιο σου αρέσει.
speedman_26 Μάρτιος 30, 2009 #69 Μάρτιος 30, 2009 Μα δεν υπάρχει καλή η κακή έκδοση μια είναι η έκδοση και 2 τα πλαϊνά καπάκια !!Το πρώτο καπάκι είναι το μαμά με την σήτα και τον ανεμιστήρα,και το δεύτερο με το πλέει για να φαίνεται το εσωτερικό.Και εσύ με τα γούστα σου παίρνεις οποιο σου αρέσει. μπηκα στο e-shop και εχει την εκδοση μονο με το plexi. μονο το πλαισιο εχει το παλιο με την σητα. γιατι ετσι?
Jason Μάρτιος 30, 2009 #70 Μάρτιος 30, 2009 μπηκα στο e-shop και εχει την εκδοση μονο με το plexi. μονο το πλαισιο εχει το παλιο με την σητα. γιατι ετσι?Τι πιο φυσιολογικό από το να του τελείωσε το απόθεμα!!
psyber Απρίλιος 7, 2009 Author #71 Απρίλιος 7, 2009 ρε παιδες μετακόμισα προσφατα στη μητρικη της υπογραφης και οι τέρμα δεξια βίδες του cosmos s δεν πιάνουν τη μητρική και έτσι στο σημειο αυτό ειναι στον αέρα. λέτε να έχω πρόβλημα?:wassat:
Jason Απρίλιος 7, 2009 #72 Απρίλιος 7, 2009 ρε παιδες μετακόμισα προσφατα στη μητρικη της υπογραφης και οι τέρμα δεξια βίδες του cosmos s δεν πιάνουν τη μητρική και έτσι στο σημειο αυτό ειναι στον αέρα. λέτε να έχω πρόβλημα?:wassat:Σίγουρα στο backplate του κόσμος θα έχει τρύπες για να βάλεις τις βάσεις τις μητρικής και να βιδώσεις τις βίδες.Δες το λίγο καλύτερα!
psyber Απρίλιος 7, 2009 Author #73 Απρίλιος 7, 2009 δεν εχει και πιο συγκεκριμενα αναφερομαι στις βιδες c,g και n.:sick: ειδα τη διαφορα απο την παλιοτερη μητρικη που ειχα στις διασταστεις και η καινουργια ειναι μικρότερη. η k9n sli ήταν 30,5x24.5 εκατοστα και η μητρικκη της υπογραφης 30.5x23. δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο?
Jason Απρίλιος 7, 2009 #74 Απρίλιος 7, 2009 δεν εχει και πιο συγκεκριμενα αναφερομαι στις βιδες c,g και n.:sick: ειδα τη διαφορα απο την παλιοτερη μητρικη που ειχα στις διασταστεις και η καινουργια ειναι μικρότερη. η k9n sli ήταν 30,5x24.5 εκατοστα και η μητρικκη της υπογραφης 30.5x23. δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο? Ναι είναι λίγο περίεργο ! Στην υπογραφή σ γραφεις μονο gigabyte δεν γραφεις μοντέλο όπως βλέπω ! Αν δεν θες να είναι στο αέρα βρες κάτι μαλακό και βάλε ανάμεσα σε pcb μητρικής και backplate του Cosmos! Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα αλλα με μητρική παλιά 475,έκοψα και έβαλα από κάτω σιλικόνη (αυτή που μπαίνει στο θερμαινόμενο μπιστόλι) A ναι τώρα το είδα
poolmaster Απρίλιος 7, 2009 #76 Απρίλιος 7, 2009 Αν εχεις τρυπάνι η dremmel μπορείς να κάνεις τρύπα στη βάση της μητρικής ( στο κουτί εννοώ) και να βάλεις βίδα με παξιμάδι, και για αποστάτη ενα κομματάκι λάστιχο μικρής διαμέτρου. Και σταθερό θα είναι και δέν θα φαίνεται σε περίπτωση που αλλάξεις μητρική στο μέλλον
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.