Jump to content

προς πατεντοβιους κατοχους cosmos s!

psyber

Recommended Posts

συμφωνω για τα μη περιστρεφομενα. το θεμα ειναι πως βιδώνουνε?:happy2:

ε τωρα κανεις κατι ερωτησεις κι εσυ...

τρυπα, σπειρωμα, βιδα & ροδα and u r ready 2 go...

προαιρετικα με γκροβερ για τους κραδασμους

(δεν προτεινω περαστη βιδα με παξιμαδι

γιατι ειναι πολυ πιθανο να βρεις εμποδια στην εσωτερικη πλευρα του πατωματος του cosmos)

• 2 weeks later...
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

ερώτηση, το power button παραμένει μόνιμα ημι-αναμένο ή το΄χω συνδέσει ανάποδα ; :tomato:

επίσης (για όποιον το κατάφερε δλδ) πως πέρασε το 24πινο από την πίσω μεριά ; δεν κλείνει το side panel !!!! :rant:

κόπηκα δις μέχρι να βγάλω το hard drive cage ούτε κολλημένο να ήταν, α ρε cooler master :hm:

ερώτηση, το power button παραμένει μόνιμα ημι-αναμένο ή το΄χω συνδέσει ανάποδα ; :tomato:

επίσης (για όποιον το κατάφερε δλδ) πως πέρασε το 24πινο από την πίσω μεριά ; δεν κλείνει το side panel !!!! :rant:

κόπηκα δις μέχρι να βγάλω το hard drive cage ούτε κολλημένο να ήταν, α ρε cooler master :hm:

Προσεχεις οταν πειραζεις τα εξαρτηματα του υπολογιστή...:...:

Οσο για το πλαινο...δεν θες να ξερεις τι εχει στο πλαι το δικο μου cosmos...:hehe:

ναι man κάτι γνωρίζω και εγώ :D

χώρεσα και το 24απινο και το 8πινο της μητρικής μαζί με τα υπόλοιπα

τελικά το power button μένει stand by ή απλά βραχυκυκλώνει σε μένα;αυτό δεν ξέρω.

ναι man κάτι γνωρίζω και εγώ :D

χώρεσα και το 24απινο και το 8πινο της μητρικής μαζί με τα υπόλοιπα

τελικά το power button μένει stand by ή απλά βραχυκυκλώνει σε μένα;αυτό δεν ξέρω.

Οταν δουλευει το pc το κουμπακι ειναι αναμενο...οταν ειναι κλειστο το pc ειναι κλειστο και το κουμπακι :T:

Οταν δουλευει το pc το κουμπακι ειναι αναμενο...οταν ειναι κλειστο το pc ειναι κλειστο και το κουμπακι :T:

Λοιπόν το power led στο cosmos μένει "ημιφωτισμένο" (προσοχή,όχι αναμένο απλά διακρίνεται) σε stand by

σε μένα (και σε άλλους 2 κατόχους που ρώτησα) δεν κλείνει,απλά μειώνεται η φωτεινότητα

αλλά δεν πάει εντελώς off

Οταν ειναι κλειστο το μηχανημα το χρωμα του ειναι προς το ροζ ενω οταν αναβει ειναι κανονικο κοκκινο

Οταν ειναι κλειστο το μηχανημα το χρωμα του ειναι προς το ροζ ενω οταν αναβει ειναι κανονικο κοκκινο

Εμενα οταν σβήνει το pc δεν αναβει καθολου το λαμπακι...αλλα εγω δεν εχω και reset..οτι ναναι :sarcastic:

• 1 month later...

παίδες χαιρετώ απο σάμο , είμαι ένας εν-δυνάμει κάτοχος του cosmos-s (το έχω παραγγείλει και το περιμένω ) ,είχα την ευκαιρία να mod-άρω ενα cosmos 1000 φέτος το καλοκαίρι και είχα την ίδια απορία , αναφέρομαι στη προστασία των ποδιών του κουτιού, πως θα σας φαινόταν αν τυλίγαμε τα πόδια με θερμοσυστελλόμενο υλικο , απο αυτό που βάζουν στα καλώδια στις ακρες; :to_pick_ones_nose3:

Υπαρχει θερμοσυστελομενο σε διαφανο? Αν ναι, τοτε ειναι καλη ιδεα... :)

οχι δεν νομίζω να υπάρχει σε διάφανο αλλα δεν θα έχει και μεγαλη χρωματική διαφορα με το default χρώμα του cosmos, anyway θα το δοκιμάσω εντος της εβδομάδος και θα δείξει. (βρίσκεται στη συγγέντρωση προιόντων...)

οχι δεν νομίζω να υπάρχει σε διάφανο αλλα δεν θα έχει και μεγαλη χρωματική διαφορα με το default χρώμα του cosmos, anyway θα το δοκιμάσω εντος της εβδομάδος και θα δείξει. (βρίσκεται στη συγγέντρωση προιόντων...)

Πιστεύω ότι θα σκιστεί άμα το μετακινείς μπρός πίσω το cosmos:whistle2:

Κατ'αρχάς ξέρω οτι είναι ελαστικό , τωρα 25 και κιλα κουτί δεν το σέρνεις απο δώ και απο κεί ,αν και πιστεύω οτι θα έχει μια άλφα αντοχη, εννοείται οτι θα το εχεις ζεστάνει για να κάτσει πάνω στα πόδια έτσι... ?

guys ανυπομονώ να δω πως το έχετε στο μυαλό σας! μολις κάνετε την πατέντα please upload photos!:woot:

Κατ'αρχάς ξέρω οτι είναι ελαστικό , τωρα 25 και κιλα κουτί δεν το σέρνεις απο δώ και απο κεί ,αν και πιστεύω οτι θα έχει μια άλφα αντοχη, εννοείται οτι θα το εχεις ζεστάνει για να κάτσει πάνω στα πόδια έτσι... ?

Ελαστικό δεν είναι (Εκτος αν εννοείς πλαστικό)απλά με την θερμοκρασία συρρικνώνεται κατά 50%

Δεν είπα να το σύρεις από εδώ και από εκεί απλά με την κίνηση μπρός και πίσω να του κάνεις θα φθαρεί αρκετά γρήγορα,γιατί και μονο σου είπες ότι είναι 25 κιλά κούτι.

Τέσσρα :p κάδο και μας λες/δείχνεις:...:

μια ερωτηση, το κουτι σου, καθε πότε το μετακινείς? εγώ μια όταν το φτιάχνω και μια οταν το ξαναβάζω στη θέση του, συνήθως το σηκώνω μη σου πω κιολας... το βασικό είναι να μην φθείρονται τα πόδια και το γραφείο/βάση/οτιδήποτε αλλο βρίσκεται κάτω απο το κουτί , το θερμοσυστελλόμενο το αλλαζεις κιόλλας, θα ξερω άυριο πιθανότατα...

Για να περασεις το θερμοσυστελωμενο ομως πρεπει να βγαλεις τα ποδια. Οποτε δεν ειναι και τοσο ευκολη η αλλαγη του... Επισης, υπαρχει τοσο μεγαλο θερμοσυστελωμενο? (εννοω σε διαμετρο)

Υπαρχει θερμοσυστελομενο σε διαφανο? Αν ναι, τοτε ειναι καλη ιδεα... :)

Υπάρχει,έχω βρει στο ebay.

Τα πόδια ειναι 4 βίδες εκαστο. οταν θα χρειαστεί να αλλάξεις το θερμοσυστελλομενο θα εχει σκιστει, aka θα βγαινει πανεύκολα , το καινούριο θα το βαλεις πριν το ζεστανεις, αρα θα μπαινει πολύ εύκολα. Στάνταρ υπαρχει τέτοια διάμετρος, σκέψου το 24πινο σου, ζεσταμένο και είναι τοσο παχύ φαντάσου το: περίπου διπλάσιο ως αρχικο μέγεθος

Υπάρχει,έχω βρει στο ebay.
Τα πόδια ειναι 4 βίδες εκαστο. οταν θα χρειαστεί να αλλάξεις το θερμοσυστελλομενο θα εχει σκιστει, aka θα βγαινει πανεύκολα , το καινούριο θα το βαλεις πριν το ζεστανεις, αρα θα μπαινει πολύ εύκολα. Στάνταρ υπαρχει τέτοια διάμετρος, σκέψου το 24πινο σου, ζεσταμένο και είναι τοσο παχύ φαντάσου το: περίπου διπλάσιο ως αρχικο μέγεθος

Εκτος από ebay/εξωτερικό άμα περάσεις μια βόλτα από τον φανό (σολωμού 39) θα βρείς σίγουρα γιατί και εγώ από εκεί αγοράζω και τέτοια διάμετρο έχει ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.