psyber Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2008 λοιπον guys! τα ποδαρακια του cosmos s με την επαφη τους με το πατωμα χάνουν το χρώμα τους και ξεβαφουν. έχει κανένας καμία ιδέα με τι θα μπορουσαμε να τα επενδύσουμε για να μην χαλάσουν? είχα σκεφτεί λαστιχένιους σωλήνες αλλά δεν ξέρω που θα βρώ. περιμένω προτάσεις!...
Chosen Νοέμβριος 25, 2008 #2 Νοέμβριος 25, 2008 Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να βγάλω και τα πάνω και τα κάτω κέρατα και να τα αντικαταστήσω με shock-resistant πόδια (κάτω) και απλά καπάκια (πάνω). Προς το παρόν δεν έχω βγάλει καν την προστατευτική ζελατίνα γιατί δεν ήθελα να τα γρατσουνίσω και γιατί δεν φαίνεται καθόλου
psyber Νοέμβριος 25, 2008 Author #3 Νοέμβριος 25, 2008 φιλε στα κατω ουτε εγω ηθελα να τη βγάλω αλλα αναγκάστηκα γιατι ελιωσε απο την τριβη με το πάτωμα για τη μοντα που λες τι έχεις βρει?
Κοπρίτης Νοέμβριος 25, 2008 #4 Νοέμβριος 25, 2008 στο κατω μερος μπορεις να βαλεις χοντρα πλαστικα κλιπακια σωληνων (2 ανα μπαρα) εναλλακτικα ή για τις πανω μπαρες, παιρνεις καλο αυτοκολλητο carbon ή αλουμινιο και το ντυνεις (με τη βοηθεια σεσουαρ ή θερμοπιστολου για να κουρμπαρει στο σπασιμο της καμπυλης χωρις να τσασκισει)
Chosen Νοέμβριος 25, 2008 #5 Νοέμβριος 25, 2008 Νατος κι ο Κοπρίτουλας, μιας και είσαι δω μάστορα, και στα πλαίσια του Cosmos S modding, να σε ρωτήσω: παίζει να γίνει compromised η στιβαρότητα του κουτιού αν βγάλω και τα 4 χερούλια/πόδια;
psyber Νοέμβριος 25, 2008 Author #6 Νοέμβριος 25, 2008 φιλε κοπριτη ηθελες δεν ηθελες μας εφτιαξες παλι.που τα προμηθευομαι αυτα?
sofos1990 Νοέμβριος 25, 2008 #7 Νοέμβριος 25, 2008 Στα γνωστά καταστήματα Η/Υ υπάρχουν, π.χ πλαίσιο, λογικά και multirama extreme θα έχει....
Κοπρίτης Νοέμβριος 25, 2008 #8 Νοέμβριος 25, 2008 Νατος κι ο Κοπρίτουλας, μιας και είσαι δω μάστορα, και στα πλαίσια του Cosmos S modding, να σε ρωτήσω: παίζει να γίνει compromised η στιβαρότητα του κουτιού αν βγάλω και τα 4 χερούλια/πόδια; οχι Πετραν... δεν εχει προβλημα απλα χανεις τις χειρολαβες που για καποιους ειναι βολικες και στο ανω μερος θελει καπακια για να μην χασκουν οι τρυπες στο κατω τμημα μπορεις να βαλεις ποδαρακια /ροδακια γιατι αλλιως θα ακουμπαει με τα πλαστικα πλαινα και θα σπασει παιζει και η λυση να στηριχτει σε βασεις-κωνους ηχειων με ενα απλο βιδωμα αλλα το αισθητικο κομματι δεν ξερω αν θα ειναι και πολυ καλο (σιγουρα παντως απεφυγε το χρυσο χρωμα εκτος κι αν πας για Cosmo-pimp theme)
Maximus Νοέμβριος 25, 2008 #9 Νοέμβριος 25, 2008 (Στο Black όμως, με μερικές gold λεπτομέρειες και στο σωστό φωτισμό από μέσα....)
Chosen Νοέμβριος 25, 2008 #10 Νοέμβριος 25, 2008 (Στο Black όμως, με μερικές gold λεπτομέρειες και στο σωστό φωτισμό από μέσα....) Ναι, και τον SLN στο πίσω κάθισμα με 4 μπίτσες...
Κοπρίτης Νοέμβριος 25, 2008 #11 Νοέμβριος 25, 2008 φιλε κοπριτη ηθελες δεν ηθελες μασ εφτιαξες παλι.που τα προμηθευομαι αυτα? Καλα αυτοκολλητα παιζουν σε μαγαζια με ειδη βελτιωσης αυτοκινητου αλλα και σε ειδικευμενα καταστηματα με ταπητες κτλ (και το Praktiker εχει καποια κομματια) σφιγκτηρες βρισκεις σε μαγαζια με ειδη υδροψυξης και υδραυλικων ειδων κηπου οπως προαναφερθηκε αν σε φερει ο δρομος απο Στουρναρη περνα μια απο το xtreme να σου δωσω 4 μεγαλα μαυρα... (μεσημερακι κατα προτιμηση) (Στο Black όμως, με μερικές gold λεπτομέρειες και στο σωστό φωτισμό από μέσα....) one step beyond ευγε Γεωργιε... πολυ highfideliστικο look φανταζομαι Ναι, και τον SLN στο πίσω κάθισμα με 4 μπίτσες... SLN σε κρεμαστο κουκλακι με μωβ silk suit και κουνιστο κεφαλακι παντως ευκολα εβαζα στο κουτι μου
Qlim4X Νοέμβριος 25, 2008 #12 Νοέμβριος 25, 2008 need backupπαίδες το δεξί κλιπ που κρατάει το πορτάκι έχει χαλάσει και δεν κουμπώνει.κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?
Κοπρίτης Νοέμβριος 25, 2008 #13 Νοέμβριος 25, 2008 need backupπαίδες το δεξί κλιπ που κρατάει το πορτάκι έχει χαλάσει και δεν κουμπώνει.κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?ειναι γνωστη αδυναμια του πρωτου revision του cosmos sστο τωρινο rev. εχει αντικατασταθει το συστημα αυτοΕσυ τωρα για να σωσεις λιγο την κατασταση,ξηλωνεις το πλαστικο δοντακι που ειναι πανω στο κινητο καθετο στοιχειοαφηνεις μονο τις βιδες τουκαι στην θεση που θηλυκωνει πανω στο κουτι, βαζεις ενα κομματακι μαγνητημικρο κομματι με λιγη logo και κραταει μια χαρααν δεν εχεις μαγνητακι μικρο ελα απο το μαγαζι που εχουν περισσεψει μπολικα απο παλια Stackers
Nephiλiμ Νοέμβριος 25, 2008 #14 Νοέμβριος 25, 2008 βασικα ειναι ευκαιρια να παει το κουτι για RMA. παντα ειχα απορια γιατι δινουν εγγυηση 3 χρονια σε κουτια!
Κοπρίτης Νοέμβριος 25, 2008 #15 Νοέμβριος 25, 2008 βασικα ειναι ευκαιρια να παει το κουτι για RMA.παντα ειχα απορια γιατι δινουν εγγυηση 3 χρονια σε κουτια! dream on dude:haha:... απλα θα περιμενεις μεχρι να ερθει το σπιρτοκουτο με τα ανταλλακτικα clips με ταχυδρομικο περιστερι απο την Απω Ανατολη για να επισκευαστει
petaloudaki Δεκέμβριος 12, 2008 #16 Δεκέμβριος 12, 2008 Να κάνω και εγω μια ερώτηση άσχετη με το θέμα σας αλλά επειδή αφορά το cosmos s είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα. Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το κουμπί του power στο cosmos s να λειτουργεί. Έχω συνδέσει κανονικά το καλωδιάκι στην μητρική εκεί που ήταν για το power. Τι άλλο πρέπει να κάνω, καμιά ιδέα?
psyber Ιανουάριος 26, 2009 Author #18 Ιανουάριος 26, 2009 στο κατω τμημα μπορεις να βαλεις ποδαρακια /ροδακια γιατι αλλιως θα ακουμπαει με τα πλαστικα πλαινα και θα σπασειτι τυπου ροδακια θα μπορουσαν να μπουν; είναι που είναι ασήκωτο το άτιμο δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα!:fist:
Κοπρίτης Ιανουάριος 26, 2009 #19 Ιανουάριος 26, 2009 τι τυπου ροδακια θα μπορουσαν να μπουν; είναι που είναι ασήκωτο το άτιμο δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα!:fist:πολλα μπορουν να μπουναπλα καλο θα ηταν να μην ειναι περιστρεφομεναμιας και λογω των πλαστικων πλαινων θα πρεπει να βιδωθουν σχετικα κοντα το ενα στο αλλοοποτε με μειωμενο μετατροχιο και περιστρεφομενο ροδακιειναι πολυ πιθανον να εχεις προβληματα ευσταθειαςσυνεπως εγω θα σου προτεινα σταθερα μη περιστρεφομενα ροδακια και σχετικα χαμηλα κιολας ωστε να κρυβονται οσο γινεται κι απο τα πλαστικα για να μην χαλασει η σιλουετα και να διατηρηθει η εντυπωση οτι παταει στα σωληνωτα σιδερα (ενω στην ουσια αυτα θα απεχουν ελαχιστα απο το εδαφος)
psyber Ιανουάριος 26, 2009 Author #20 Ιανουάριος 26, 2009 συμφωνω για τα μη περιστρεφομενα. το θεμα ειναι πως βιδώνουνε?:happy2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.