Jump to content

Ερωτηση για LAN

billis_kou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σας. Ισως αυτο που θα ρωτησω να φανει αστειο σε μερικους αλλα πρεπει να το ρωτησω για να μαθω :)

Ειμαι κατοχος του modem-router siemens cl-110.Στο δωματιο μου εχω πλεον στισει και ενα δευτερο pc. Θελω να του δωσω ιντερνετ. Ενας απλος τροπος ειναι απο τον κυριο η/υ μεσω καρτας δικτυου.Αυτο ομως απαιτει να ειναι ανοιχτος ο κυριος υπολογιστης. Δεν το θελω παντα αυτο.Οποτε ειπα να παρω ενα switch 5 port για να κανω την δουλεια μου.

Η ερωτηση μου ειναι "το συγκεκριμενο modem-router ειναι μονιμως online ετσι ωστε να ειναι στο ιντερνετ οι υπολογιστες ανεξαρτητα?"

Thanks in advance....:thank_you2:

απο οτι κοιταξα το μοντεμ εχει και usb και ethernet οποτε μπορεις να συνδεσεις και τα 2 χωρις προβληματα... αλλιως περνεις ενα switch και κανεις την δουλεια σου..

εχει usb και lan αλλα μπορω να συνδεθω μονο με το 1 απο τα 2

Το δοκιμασα να βαλω και τα 2 pc ενα με lan και ενα με usb αλλα δεν γινετε.

Απλα θελω να ξερω αν θα μπορω να ειμαι online ανεξαρτητα.Δλδ μονο το 1 απο τα 2 pc ειτε το main ειτε το αλλο.

Χεχε σε προλαβα και το εχω παραγγειλει.

Σε αυτο λεει 5port switch δλδ σε μια θυρα θα παρει ιντερνετ και θα μου το μοιραζει απο 4?

Χεχε σε προλαβα και το εχω παραγγειλει.

Σε αυτο λεει 5port switch δλδ σε μια θυρα θα παρει ιντερνετ και θα μου το μοιραζει απο 4?

σωστα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.