Jump to content

Αθόρυβη 4850 ή 4870

Galioni

Recommended Posts

^^ +1 για την Sapphire.. Προσωπικά δουλεύω το fan στο 30% και δεν ακούγεται (έχω κόλλημα με τον θόρυβο).

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Nαι και δεν ζεστενεται και γρι.Και κανει και καλο oc.830 core kai 1050*4ram.Eνω οι αλλες core πανε 790 το πολυ.

nodsl ποια εκδοση εχεις και σε τι θερμοκρασιες "παιζει"?

Έχω αυτή αλλά με hynix μνήμες.

11wf5.jpg

Είναι μια πιό bulk έκδοση που έχει φέρει το plaisio και είναι σε κουτί μισό απο αυτό του review.

Με 700core και 1.248vgpu(τπτ απο vmods) πάει μέχρι ~70c... κάπου εκεί. Μέχρι 710core τρέχει τα πάντα. Μετά έρχονται τα lockαρίσματα. Βέβαια το τροφοδοτικό μου έχει αρχίσει και παραδίδει πνεύμα και η +12 έχει πέσει στα 11.58 και ίσως παίζει και αυτό το ρόλο του...

Nodsl, μήπως man είναι και θέμα μνημών? Πόσο τις ανεβάζεις? Ρωτάω γιατί είναι γυμνές σε αυτή την υλοποίηση...

Μήπως με κάτι τέτοιο θα είσαι κομπλέ?

THERMALTAKE CL-C0026 VGA RAM HEATSINK BGA 1 ALLUMINIUM

Οχι φίλε μου δεν έχει να κάνει. Έχω δοκιμάσει και με downclock στις μνήμες. Κοίτα, αν ηταν θέμα μνημών θα είχα σταντέ artifacts. Δεν έχω ούτε για δείγμα. Επίσης έχω το δικό της bios πάνω. Σε αυτό έχω μοντάρει τα ρολόγια(μόνο). Το 1.248vcore το έχω μετρήσει με πολύμετρο απο την κάρτα.

Οπότε ή το σύστημα τροφοδοσίας της είναι που κρατάει το core πίσω* ή το τροφοδοτικό μου ή είναι μπανάναcore πιά.

Μεχρι να αλλάξω τροφοδοτικό δε μπορώ να πώ με σιγουριά.

*που δε νομίζω γιατί είναι ακριβώς ίδιο με του pcb της ati** + πιστεύω οτι μιας και είναι και πιο κοντά στο core πλέον η τροφοδοσία είναι καλύτερα.

**2phase

η saphire 4870 με μαυρη ψυκτρα υπαρχει σε καταστηματα πλαισιου?και σε τι τιμη?γιατι με 240 πλεον παιρνουμε την 4870 1 gb

κάπου εκεί. Μέχρι 710core τρέχει τα πάντα. Μετά έρχονται τα lockαρίσματα. Βέβαια το τροφοδοτικό μου έχει αρχίσει και παραδίδει πνεύμα και η +12 έχει πέσει στα 11.58 και ίσως παίζει και αυτό το ρόλο του...

επειδη ειναι πολυ σημαντικο θεμα το πως παλιωνει ενα τροφοδοτικο μπορεις πλζ να γραψεις τι τροφοδοτικο ειναι,τι συνθεση εχεις,ποσο καιρο το χρησιμοποιεις και πως (βαρια φορτια η οχι) και αν σου αρεσουν οι μπαμιες?

ευχαριστω!

Dante80 η accelero S1 ταίριαξε καλά με την gainward 4850?

Μια χαρά, με όλα τα ψηκτράκια πάνω. Την έχω fanless προς το παρόν, δεν καταλαβαίνει τπτ...:dance3:

η saphire 4870 με μαυρη ψυκτρα υπαρχει σε καταστηματα πλαισιου?και σε τι τιμη?γιατι με 240 πλεον παιρνουμε την 4870 1 gb

Εγώ απο πλαίσιο είχα χτυπήσει 2 πριν ένα μήνα περίπου και τις είχα προλάβει με την παλιά τιμή ~200€.

φιλε dante πολυ καλη για τα λεφτα της η accelero αλλα αν ο φιλος μας θελησει να βαλει ενα cf καποια στιγμη δεν θα μπορει, και εγο αυτο το προβλημα εχω. δεν μπορο να την βαλω στην πανω καρτα που ειναι πολυ πιο ζεστη, επειδη η accelero ειναι πολυ πλατια και δεν μπενουν τα bridge του cf :mad:

υπαρχουν και μακρυτερα CD bridge.

Εκτός αυτού, με λίγη προσπάθεια μπορείς να τα περάσεις μέσα από τα fins...^^

Την στιγμή πάντως που ο φίλος μας δεν έχει xfire (και δεν ξέρω αν θα κάνει στο μέλλον), δεν παίζει και μεγάλο ρόλο αυτό...

Τελικά κατέληξα στο συνδυασμό gainward 4850 με accelero s1 και ένα 120αρι ανεμιστήρα. Τη Δευτέρα θα την έχω στα χέρια μου και θα γράψω εντυπώσεις.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις :daisy:

ανεβασα το σκορ σε default settings.

στην αναλυση που παιζω εχει διαφορα+20% η 4850 που και παλι δεν πιστευω για τα 120 € της να το αξιζει.

και να πολυς κοσμος ψωνιζει λογω 3dmark.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.