Jump to content

Fusion Block System

tjole7

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.Λοιπον εχω την εξης απορια κ προβλημα.Σαν κατοχος της striker II extreme ειπα κ εγω καποια στιγμη να συνδεσω το Fusion Block System πανω στο νερακι.Ελα μου ομως που χανει συνεχεια νερο απο το Fusion Block System.Ειναι σαν να μην εχει κλισει καλα.Πρασπαθησα τρεις φορες μεχρι να καταλαβω τι ακριβως πεζετε.

Τωρα ομως τι κανουμε

Ξερεις κανενας για το συγκεκριμενο προβλημα.

Σκεφτομουνα αν ειναι δυνατον να αλλαξω το waterblock με καποιο αλλο,αλλα κατι βιδες που εχει πανω ειναι απλα διακοσμιτικες.

Καμια ιδεα κανεις η να την παω για RMA?:o

για κάνε ένα έλεγχο για τους σφυκτήρες από τα λάστιχα γιατί και σε μένα από κακό λάστιχο και χαλαρό σφίξιμο έκανα μπάνιο την ίδια μητρική.

Αν πάλι νομίζεις ότι κάτι τρέχει με το μπλοκ τότε βγάλε την μητρική έξω και ξεβίδωσε το Fusion Block System. Μετά φύσα από το ένα στόμιο και κλείσε το άλλο στόμιο με το χέρι. Εκεί θα φανεί αν υπάρχει διαρροή.

βαλε χροματηστο νερο υδροψηξησ και δοκιμασε το γυρησμενο αναποδα το μπλοκ εξω απο την μιτρικη,δηλαδη εκει που το μπλοκ παταγε πανω στο τσιπσετ να κοιταει το θεο και δεσ αν θα φανει χροματακι

για κάνε ένα έλεγχο για τους σφυκτήρες από τα λάστιχα γιατί και σε μένα από κακό λάστιχο και χαλαρό σφίξιμο έκανα μπάνιο την ίδια μητρική.

Αν πάλι νομίζεις ότι κάτι τρέχει με το μπλοκ τότε βγάλε την μητρική έξω και ξεβίδωσε το Fusion Block System. Μετά φύσα από το ένα στόμιο και κλείσε το άλλο στόμιο με το χέρι. Εκεί θα φανεί αν υπάρχει διαρροή.

+1!!!

Πω πω αυτή η μητρική και ποιο συγκεκριμένα το fusion αυτό μου έκαψε μια asus GTX-280… και την μητρική βέβαια.. πρόσεχε πολύ τι κάνεις αυτό θα σου πώ μόνο..

Σε έμενα όλα έγιναν λόγο στραβοκομμένου λάστιχου και ας ήταν καλό το λάστιχο…. Θέλει πολύ καλό ίσιο κόψιμο και μια φορά σφίξιμο, δεν παίρνει για 2ο βγάλε βάλε..

Την εβγαλα απο το κουτι.Εβγαλα κ ολη την ψυκτρα απο πανω μπας κ καταφερω να βγαλω αυτο το μπλοκ απο πανω αλλα ματαια.Το μονο που καταφερα να βγαλω το στοκο που ειχε η Asus πανω στα chipakia.Δεν ξερω κ εγω το φοβαμαι γιατι την εχω επαναφερει ιδη μια φορα απο ενα:pleasantry: ντουζ:pleasantry: που εκανε.Μαλλον ματαια κουραζομαι.

Όχι ρε φίλε. Αυτές είναι για να λύσεις το μπλόκ απο την βάση του. Θα ανοίξεις τις άλλες 4 αυτές που έχουν σούστα από πίσω, κάτω από το κεφάλι τις βίδας. Για να βγει πρέπει να ξεβιδώσεις και άλλες.

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img396.imageshack.us/img396/1555/2114lwn0.th.jpg' alt='2114lwn0.th.jpg'>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.