Jump to content

Windows (o)u(t)pdate...

Silender

Recommended Posts

Τα 27 pc έχουν σωστή ημερομηνία/ώρα;

τα 2 όχι... τα υπόλοιπα ναι...

το windows firewall είναι μόνιμα κλειστό...

1. Κλείσε ολα τα ενεργά παράθυρα

2. Εναρξη -> Εκτέλεση

3. Γραψε regsvr32 wuapi.dll και μετα OK.

4. Οταν θα σου πει DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded πατα OK.

5. Επανέλαβε το βημα 2 με αυτές τις εντολές:

REGSVR32 WUAUENG.DLL

REGSVR32 WUAUENG1.DLL

REGSVR32 ATL.DLL

REGSVR32 WUCLTUI.DLL

REGSVR32 WUPS.DLL

REGSVR32 WUWEB.DLL

5. Κανε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε...

Αν αυτο δεν δουλέψει δοκίμασε να βάλεις το Update στο manual και ύστερα επανεκκίνησε και ξαναδοκίμασε...

Εμενα αυτο ακριβως το προβλημα το ειχα με το ασυρματο της vodafone,,,το usb stick που ειχα...Γι'αυτο ρωτησα..

1. Κλείσε ολα τα ενεργά παράθυρα

2. Εναρξη -> Εκτέλεση

3. Γραψε regsvr32 wuapi.dll και μετα OK.

4. Οταν θα σου πει DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded πατα OK.

5. Επανέλαβε το βημα 2 με αυτές τις εντολές:

REGSVR32 WUAUENG.DLL

REGSVR32 WUAUENG1.DLL

REGSVR32 ATL.DLL

REGSVR32 WUCLTUI.DLL

REGSVR32 WUPS.DLL

REGSVR32 WUWEB.DLL

5. Κανε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε...

Αν αυτο δεν δουλέψει δοκίμασε να βάλεις το Update στο manual και ύστερα επανεκκίνησε και ξαναδοκίμασε...

:magic::magic::magic::magic:

Αρχοντας...

έφτιαξε σε 2-3 PC που πρόλαβα να τσεκάρω ως τώρα.

από τι προήλθε όμως αυτό... ? και ταυτόχρονα ?

Ολα αυτα τα dll's που σου πόσταρα, ειναι οι διεργασίες του Windows Update...

Στην ουσία εσυ τους έκανες μια επανεκκίνηση.

Ευχομαι να δουλέψουν και στα υπόλοιπα 24 ;)

Το οτι εγιναν ταυτόχρονα μπορεί να οφείλεται ακομα και σε καποιο spyware... Τσεκαρε το λιγο παραπάνω...

..άμα το! Θα φάει format κάποια στιγμή. Έιναι ~5 χρόνια εγκατάσταση, δεν είναι δικό μου, και δεν το πολυχρησιμοποιώ πλέον.

Ειμαι... πολύ... κουρασμένος... βλέπω... βλέπω.... κατι... συννεφα... ασημωσε... :p

Καταρχην να σου πω κ εγω συγχαρητηρια αδελφε! Εισαι προγραμματιστης? Ρωταω γιατι οταν ειδα το post ενιωσα οτι δεν ξερω τπτ..:-O:-O:-O:-O Ποσο χρεωνεται η ωρα για να μου δειξεις οσα ξερεις?

..άμα το! Θα φάει format κάποια στιγμή. Έιναι ~5 χρόνια εγκατάσταση, δεν είναι δικό μου, και δεν το πολυχρησιμοποιώ πλέον.

One format to rule them all... :red:

Καταρχην να σου πω κ εγω συγχαρητηρια αδελφε! Εισαι προγραμματιστης? Ρωταω γιατι οταν ειδα το post ενιωσα οτι δεν ξερω τπτ..:-O:-O:-O:-O Ποσο χρεωνεται η ωρα για να μου δειξεις οσα ξερεις?

Δεν ειμαι προγραμματιστής, απλά μου φάνηκε παρα πολυ πιθανό για κάποιο λόγο να σκάλωσαν τα services του Windows Update, και τι καλύτερο απο μια "επανεκκίνηση"... :o

και φαντάσου είναι ακόμα στο lvl1:hehe:

Silender, επειδή φαντάζομαι μιλάς για εργασιακό περιβάλλον (net cafe αν θυμάμαι καλά), θα μπορούσες να στήσεις σε κάποιο server (το πιθανότερο να υπάρχει) wsus και να κάνεις updates locally...ουσιαστικά θα τα κατεβάζει ένα pc (τα πάντα, για όσα λειτουργικά του ορίσεις (xp/vista/home/pro/gr/en kλπ κλπ) και θα ορίζεις αυτό το pc update server στα υπόλοιπα και θα τα έχεις όλα locally, και πολύ γρήγορα και με 1/27 του bandwidth;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.