Silender Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2008 Δεύτερο προβληματισμένο topic μου σε μία μέρα... :help1: εδώ και μερικές μέρες προσπαθώ μάταια για windows update... σε 27 PC η ίδια ιστορία... wtf is going on???
Silender Νοέμβριος 24, 2008 Author #4 Νοέμβριος 24, 2008 Τα 27 pc έχουν σωστή ημερομηνία/ώρα;τα 2 όχι... τα υπόλοιπα ναι...το windows firewall είναι μόνιμα κλειστό...
LevelOne Νοέμβριος 24, 2008 #7 Νοέμβριος 24, 2008 1. Κλείσε ολα τα ενεργά παράθυρα2. Εναρξη -> Εκτέλεση3. Γραψε regsvr32 wuapi.dll και μετα OK.4. Οταν θα σου πει DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded πατα OK.5. Επανέλαβε το βημα 2 με αυτές τις εντολές:REGSVR32 WUAUENG.DLLREGSVR32 WUAUENG1.DLLREGSVR32 ATL.DLLREGSVR32 WUCLTUI.DLLREGSVR32 WUPS.DLLREGSVR32 WUWEB.DLL5. Κανε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε...Αν αυτο δεν δουλέψει δοκίμασε να βάλεις το Update στο manual και ύστερα επανεκκίνησε και ξαναδοκίμασε...
Louris7 Νοέμβριος 24, 2008 #8 Νοέμβριος 24, 2008 Εμενα αυτο ακριβως το προβλημα το ειχα με το ασυρματο της vodafone,,,το usb stick που ειχα...Γι'αυτο ρωτησα..
Silender Νοέμβριος 24, 2008 Author #9 Νοέμβριος 24, 2008 1. Κλείσε ολα τα ενεργά παράθυρα2. Εναρξη -> Εκτέλεση3. Γραψε regsvr32 wuapi.dll και μετα OK.4. Οταν θα σου πει DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded πατα OK.5. Επανέλαβε το βημα 2 με αυτές τις εντολές:REGSVR32 WUAUENG.DLLREGSVR32 WUAUENG1.DLLREGSVR32 ATL.DLLREGSVR32 WUCLTUI.DLLREGSVR32 WUPS.DLLREGSVR32 WUWEB.DLL5. Κανε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε...Αν αυτο δεν δουλέψει δοκίμασε να βάλεις το Update στο manual και ύστερα επανεκκίνησε και ξαναδοκίμασε...:magic::magic::magic::magic:Αρχοντας...έφτιαξε σε 2-3 PC που πρόλαβα να τσεκάρω ως τώρα.από τι προήλθε όμως αυτό... ? και ταυτόχρονα ?
LevelOne Νοέμβριος 24, 2008 #10 Νοέμβριος 24, 2008 Ολα αυτα τα dll's που σου πόσταρα, ειναι οι διεργασίες του Windows Update... Στην ουσία εσυ τους έκανες μια επανεκκίνηση. Ευχομαι να δουλέψουν και στα υπόλοιπα 24 Το οτι εγιναν ταυτόχρονα μπορεί να οφείλεται ακομα και σε καποιο spyware... Τσεκαρε το λιγο παραπάνω...
neuromancer Νοέμβριος 24, 2008 #11 Νοέμβριος 24, 2008 Καλά LevelOne, μ'έστειλες τώρα. Μήπως έχεις και κανένα μαγικό για να μπει το XP SP3 σε ένα PC μου?
LevelOne Νοέμβριος 24, 2008 #12 Νοέμβριος 24, 2008 Ειμαι... πολύ... κουρασμένος... βλέπω... βλέπω.... κατι... συννεφα... ασημωσε...
neuromancer Νοέμβριος 25, 2008 #13 Νοέμβριος 25, 2008 ..άμα το! Θα φάει format κάποια στιγμή. Έιναι ~5 χρόνια εγκατάσταση, δεν είναι δικό μου, και δεν το πολυχρησιμοποιώ πλέον.
christarasweb Νοέμβριος 25, 2008 #14 Νοέμβριος 25, 2008 Ειμαι... πολύ... κουρασμένος... βλέπω... βλέπω.... κατι... συννεφα... ασημωσε... Καταρχην να σου πω κ εγω συγχαρητηρια αδελφε! Εισαι προγραμματιστης? Ρωταω γιατι οταν ειδα το post ενιωσα οτι δεν ξερω τπτ..:-O:-O:-O:-O Ποσο χρεωνεται η ωρα για να μου δειξεις οσα ξερεις?
LevelOne Νοέμβριος 25, 2008 #15 Νοέμβριος 25, 2008 ..άμα το! Θα φάει format κάποια στιγμή. Έιναι ~5 χρόνια εγκατάσταση, δεν είναι δικό μου, και δεν το πολυχρησιμοποιώ πλέον. One format to rule them all... :red: Καταρχην να σου πω κ εγω συγχαρητηρια αδελφε! Εισαι προγραμματιστης? Ρωταω γιατι οταν ειδα το post ενιωσα οτι δεν ξερω τπτ..:-O:-O:-O:-O Ποσο χρεωνεται η ωρα για να μου δειξεις οσα ξερεις? Δεν ειμαι προγραμματιστής, απλά μου φάνηκε παρα πολυ πιθανό για κάποιο λόγο να σκάλωσαν τα services του Windows Update, και τι καλύτερο απο μια "επανεκκίνηση"...
voudas Νοέμβριος 25, 2008 #16 Νοέμβριος 25, 2008 και φαντάσου είναι ακόμα στο lvl1:hehe:Silender, επειδή φαντάζομαι μιλάς για εργασιακό περιβάλλον (net cafe αν θυμάμαι καλά), θα μπορούσες να στήσεις σε κάποιο server (το πιθανότερο να υπάρχει) wsus και να κάνεις updates locally...ουσιαστικά θα τα κατεβάζει ένα pc (τα πάντα, για όσα λειτουργικά του ορίσεις (xp/vista/home/pro/gr/en kλπ κλπ) και θα ορίζεις αυτό το pc update server στα υπόλοιπα και θα τα έχεις όλα locally, και πολύ γρήγορα και με 1/27 του bandwidth;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.