Jump to content

Πρόβλημα με 9800GX2

alexkhr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ένας φίλος μου έχει μια 9800GX2. Έχει περασμένους τους 175 drivers. Όταν προσπαθεί να περάσει τους 178 ή τους τελευταίους 180 του βγάζει μήνυμα:

your system cannot get modified reinstall the drivers

Καμιά λύση?

έκανες uninstall τους προηγούμενους??? χρησιμοποίησες driver Sweeper??

Δεν χρησιμοποιεί. Θα έπρεπε?

προσοχή βήματα:

1)κατέβασε dρiver sweeper από guru3d

2)uninstall nvidia drivers από control panel, μετά driver sweeper clean nvidia

3)reboot πάλι driver sweeper clean nvidia

4)reboot install νέους

Αλλιώς, κατέβασε Driver Cleaner Pro, reboot σε safe mode, τρέξτο, αυτό θα σου βγάλει τους drivers από την ρίζα, reboot σε normal mode και βάλε όποιους οδηγούς τραβάει η καρδιά σου

Αλλιώς, κατέβασε Driver Cleaner Pro, reboot σε safe mode, τρέξτο, αυτό θα σου βγάλει τους drivers από την ρίζα, reboot σε normal mode και βάλε όποιους οδηγούς τραβάει η καρδιά σου

+1 :happy2:

παιδιά το driver sweeper είναι καλύτερο βρίσκει πράγματα που o cleaner δεν αφαιρεί. το safemode είναι καλό αλλά όχι απαραίτητο. επίσης καλύτερο δεν είναι να αφαιρείς πρώτα από control panel?? και στα vista safe mode δεν σε αφήνει να κάνεισ uninstall.

Και εμένα μου λέει not modified, αλλά μια χαρά τους έχει πάρει τους 180..

Μάλλον είναι για το physx το μήνυμα...

σε φιλο οι συγκεκριμενοι δεν ειχαν κανενα προβλημα (σε clean install xp) κατα την εγκατασταση οποτε μαλλον για conflict ειναι.

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. 1ον αυτό συμβαίνει μετα απο format σε καθαρή registry. Επίσης το δοκίμασε με driver sweeper αλλά τίποτα πάλι. Επισημαίνω ότι οι drivers είναι για vista 64

δοκίμασες να βάλεις physix χωριστά και απο πάνω τους driver? sto σύστημα που έχω τώρα την 4870 χ2 όταν είχα μια 9800 gtx+ έβγαζε τα ίδια αλλα μετά δούλευαν όλα. εσενα δουλευουν καλά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.