Jump to content

Αγορά κάρτας γραφικών

Gath

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά! Έχω mobo την Asus P5QL-E, cpu τον Intel Core 2 Duo 8400 και μνήμη 4GB DDR2.

Κάρτα γραφικών έχω μια πολύ φθηνή. Θέλω να βάλω μια καλή, μέχρι 180 ευρώ. Αν γίνεται και με λιγότερα χρήματα ακόμα καλύτερα. Οθόνη έχω 19 ιντσών και θέλω να πετύχω την καλύτερη δυνατή ανάλυση. :)

Ποια προτείνετε;

Δεδομένου το ότι δεν θα αλλάξεις οθόνη και θα παίζεις σε αυτήν την ανάλυση πιστεύω ότι κάτι τέτοιο σου έρχεται κουτί(για να μην σου πω οτι είναι και ψιλο-υπερβολική)

Ναι, ξέχασα να αναφέρω, ότι μετά τα Χριστούγεννα αν βρω καμιά καλή προσφορά, θα πάω σε 22" οθόνη. Με καλύπτει η κάρτα ή να πάρω κάποια καλύτερη;

αν και η πρώτη έχει καλύτερη ψύκτρα θα σου έλεγα να πάρεις τη δεύτερη, το service του πλαισίου δεν συγκρίνεται...

ειναι ίδιες. λογικά αυτή με το καλύτερο overclock είναι αυτή με την καλύτερη ψύξη. χωρίς να το εγγυείται κανείς βέβαια....

4850 και από μένα! Είναι και οι καινούριες φουρνιές με το μπλε pcb και τη ζαφειρόψυκτρα, όχι οι κόκκινες που φαίνονται στη φωτό του site με την αλογόψυκτρα...

ιδιο ακριβως συστημα με σενα, εχω φτιαξει σε ενα φιλαρακι μου και του εβαλα την sapphire 4850! παιζει τα παντα χωρις κολληματα και σπασιματα. ειναι πολυ ευχαριστημενος! κι αυτα σε 22αρα οθονη! μην διστασεις, σε αυτα τα χρηματα η 4850 ειναι η καλυτερη επιλογη!

Και απο μένα φίλε +1 για την 4850!!Λιγοτερα λεφτα και παραπανω απόδοση!!!Είναι πλέον καρατσεκαρισμένο μη το σκεφτεσαι καθόλου!!! :yes2:

παιδιά τι έχετε να πείτε για 9800 gtx vs gtx260 ή 280?ποια υπερέχει?αξίζει μία από τις 2?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.