Jump to content

Lian Li PC-60FB Black

Gath

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα!

Θέλω την συμβουλή σας για το κουτί που παρήγγειλα. Είναι το Lian Li PC-60FB Black.

Επειδή είναι λίγο ακριβό, θέλω να μου πείτε αν αξίζει τα λεφτά του.

Επίσης είδα τώρα ότι έχει κάτω το τροφοδοτικό και αυτό με προβλημάτισε. Λέτε να έχω πρόβλημα με την σκόνη; Το τροφοδοτικό μου έχει από κάτω τον ανεμιστήρα. Μπορώ να το γυρίζω ανάποδα;

Φωτογραφίες του κουτιού.

Ευχαριστώ.

Καλο κουτι και τα Lian Li ειναι καλης κατασκευης και γιαυτο ειναι και λιγακι ακριβα(και τι δεν ειναι στις μερες μας:hm:)Το τροφοδοτικο θα ειναι μια χαρα και κατω,οσο για τον ανεμιστηρα του PSU πρεπει να ειναι απο κατω ωστε να μη ριχνει μεσα τον ζεστο αερα! Ειναι ετοιμο και για υδροψυξη αρα θα εισαι καλυμενος και εκει!:T:

Νομιζω οτι επρεπε να ρωτησεις πριν το παρεις..:tongue: Το κουτι ειναι πολυ καλο απο αποψη ποιοτητας, αφου η Lian Li ειναι εγγυηση! Κ η εργονομια του ειναι αρκετα ικανοποιητικη- οπως φαινεται στην φωτογραφια με την τοποθετηση σκληρων. Σε γενικες γραμμες νομιζω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη:T::T: Αλλα βεβαια εγω θα επερνα κατι σε full tower (για ιδια μαρκα ανεβαινουν πολυ οι τιμες ομως), κ αυτο γιατι δεν ξερω ποσο χωρο εχει μεσα για υδροψυξη ( και ακομα πιο δυσκολα για νερο σε vga με crossfire ή sli) οπως επισης και με μεγαλες ψυκτρες ισως να εχεις προβλημα οπωσ πχ με την scythe orochi..( Στο cosmos s μου ισα ισα χωραει).

ωραίο κουτάκι και μια χαρά τιμή. Τόσο είχα πάρει το Thermaltake Soprano που είναι εντελώς μάπα.

Μου αρέσει πάντως που πρώτα το αγοράζεις κ μετά ρωτάς αν συμφέρει :)

Όχι ρε παιδιά το έχω παραγγείλει, δεν το έχω αγοράσει! Αν θέλω το αλλάζω. :cool:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε παραμένω στην αρχική επιλογή μου. :T:

μια χαρα κουτακι ειναι ωρε.

απο τη στιγμη που τα αντιστοιχα coolermaster κλπ σε midi tower και Steel ,κανουν 20 € λιγοτερα.

:hug:lian li

Το πήρα για έναν φίλο που του έφτιαξα pc πριν από δυο εβδομάδες. Δεν θα το μετανιώσεις που το παράγγελλες. Από ποιότητα υλικών θα μείνεις έκπληκτος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.