Jump to content

Call of Duty: World At War

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply
για το Magnum?

οχι για το φλογοβολο?

Παντως(θα το δεις και συ μονος σου) οτι το Magnum ειναι αργο σε σχεση με αλλα Pistols - αν και εχει λιγο μεγαλυτερο Damage.

το ξέρω αλλα σκοτώνει από τεράστιες απόστασης με μεγάλης σταθερότητα:coax:

Τεραστιες αποστασεις?

Οτι ναι ειναι πολυ ευθυβολο και σταθερο αλλα δεν θα ελεγα οτι κανει για μακρινες αποστασεις.Οπως ολα τα pistols δηλαδη...

ανάλογα τι λες μακρινή απόσταση εγώ για το magnum η απόσταση για παράδειγμα από την ξύλινη σκάλα τις dome μέχρι απέναντι που με 2 γρήγορα τρεξίματα την έχεις κάλυψη την χτυπάει με μια σφαίρα και σκοτώνει απευθείας

• 1 month later...

Εγώ και δύο φίλοι θέλουμε να παίξουμε nazi zombies. Ο ένας φίλος δεν μπορεί με τίποτα να συνδεθεί στο lobby. Βλέπει το invite πατάει accept αλλά δεν συνδέεται με τίποτα. Δεν έχει εγκατεστημένο καν κάποιο firewall και το firewall των windows είναι κλειστό. Οπως είπα είμαστε 3. Ο προβληματικός (3) δεν συνδέεται ούτε με τον 1 ούτε με τον 2. Οι 1 και 2 παίζουν μεταξύ τους nazi.

Ιδέες ?!

Μεγάλη απόσταση να πούμε είναι στην Cliffside από το ένα spawn στο άλλο που μπορείς να δείς άνετα τον εχθρό με sniper. Εκεί δεν παίζει να κάνει κάτι το Magnum.

Cliffside.jpg

Neph για εκεί που λές πιστεύω οτι άμα ξέρει κάποιος να το χρησιμοποιεί μπορεί να κάνει μεγάλο damage ή ακόμα και kill, λίγο τυχερό θα είναι αλλα γίνεται :)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
http://bazo.gr/news.php

JOIN THE ONLY GREEK SERVER LEFT!

Stats,forum απο ολα εχει ο μπαξες.

αυτο το ανυποφορο lagg να μην ειχε (που δε το βλεπεις στο ping.. το βλεπεις ingame..) . 2 φορες εχω μπει να παιξω, και καθε φορα επρεπε να μαντευω ποσο μπροστα επρεπε να πυροβολησω, και ας ελεγε στο tab 50ping..

αυτο το ανυποφορο lagg να μην ειχε (που δε το βλεπεις στο ping.. το βλεπεις ingame..) . 2 φορες εχω μπει να παιξω, και καθε φορα επρεπε να μαντευω ποσο μπροστα επρεπε να πυροβολησω, και ας ελεγε στο tab 50ping..

Ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα με το lag του ενα χρονο+

Πες ποτε θα μπεις να το κοιταξουμε!

Μανολη πηγαινε σε ενα νετ καφε για τεστ ντραηβ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.