Jump to content

Call of Duty: World At War

Nephiλiμ

Recommended Posts

GameTrailers TV will be airing a feature on our first Downloadable Content pack, where they’ll showcase the first-ever footage of the three Multiplayer maps coming in Map Pack 1 – Knee Deep, Nightfire, and Station!

http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=50&ch=4&sd=1

Yummy!

καλημερες!!!:turn:

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

εχει κανεις ιδεα πως σωζω το προφιλ μου στο cod5?

εσωσα το

c:\users\[your user name]\AppData\Local\Activision\CoDWaW\pl... profile name]

και το ξαναβαλα μετα το φορματ,αλλα δε μπορει να το διαβασει...

ασε που δε μπαινει στο Multiplayer γιατι μου ζηταει συνεχεια να φτιαξω online profile:slap:

1.3 βγηκε ηδη.

changelog

· Record and /demo enabled in MP.

Server Log File improvements, including:

· > Team Names on Kill loglines.

· > Round Win and Loss.

· > Timestamps.

· > Additional action logging (took flag, destroyed headquarters, planted bomb, etc).

· Improved sound initialization for Vista - fixes loss of sound for audio devices set higher than 16 bit 48000 Hz.

· Screenshots no longer overwrite each other.

· Tweaked autobalance on select game modes.

εχει κανεις ιδεα πως σωζω το προφιλ μου στο cod5?

εσωσα το

και το ξαναβαλα μετα το φορματ,αλλα δε μπορει να το διαβασει...

ασε που δε μπαινει στο Multiplayer γιατι μου ζηταει συνεχεια να φτιαξω online profile:slap:

Εχω κανει αρκετα φορματ και το profile που σώζω, δουλεύει

Σώσε ολο τον φάκελο activision και μετα το φορματ εγκατέστησε απο την αρχη το παιχνίδι, ώστε το serial no να ειναι περασμένο κατα την πρώτη εκκίνηση του παιχνιδιου με τον παλιό φάκελο activision στην θέση του.

• 3 weeks later...

Καλημέρα!!

Θέλω να πω ότι αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το παιχνίδι...

Όταν παίζω και θέλω να μετακινήσω τον χαρακτήρα μου με τα βελάκια ο χαρακτήρας προχωράει αλλά μετά από λίγο σταματάει ενώ συνεχίζω να πατάω το δεξιά η το αριστερά η το πίσω... και πρέπει να το αφήσω και να το ξανά πατήσω, μερικές φορές το κάνει πολύ συχνά πολλές φορές το κάνει ανά 3-4 δευτερόλεπτα.

Το πληκτρολόγιο είναι το:

- MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 6000 DSP (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575615)

Mε το τελευταίο λογισμικό της Microsoft.

- MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE EDITION SP1+UPDATES

Δε ξέρω τι παίζει αλλά δεν αντιμετωπίζω αλλού προβλήματα με το πληκτρολόγιο, δεν το έχω τεστάρει ακόμα με ενσύρματο αλλά θα το κάνω μέσα στην εβδομάδα...

Ευχαριστώ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.