Jump to content

Call of Duty: World At War

Nephiλiμ

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 187
  • Created
  • Last Reply
Κι ομως δεν ειναι Call of Duty 5. Λεγεται απλα World at War και δεν αναπτυσσεται απο την Infinity Ward αλλα απο την Treyarch. Οποτε δεν το ονομασαν COD 5 που θα ειναι παλι στο ιδιο στυλ με το 4.

Βεβαια ειμαστε fan των παιχνιδιων WWII...και θα το προτιμησουμε απο το COD4 και 5.

η ιστορια σε διεψευσε!

χα!

Στο multi αντιμετωπίζω to εξής πρόβημα στα γραφικά....στα νερά που έχουν οι πίστες στα ποταμάκια και στις λακούβες πολλές φορές δεν κάνουν σωστό rendering και φαίνεται ένα κίτρινο περίγραμμα γύρω γύρω ή τετραγωνάκια όταν κοιτας με τον ήλιο απέναντι....Κάρτα 4870χ2 με 8.12 επάνω (το έκανε και με παλιούς drivers) και ακλοκάριστη. Ενώ τρέχοντας το single όλα καλά ....απόσο έχω δει τώρα....Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο;;;

Θα προσπαθήσω να ποστάρω εικόνες για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει....

Μπαίνετε καθόλου σε super rank server? Μπήκα πριν λιγο καταλάθος (δεν ήξερα ότι υπάρχουν τετοιου είδους servers) και σκότωσα 2 φορές και ανέβηκα 9 level :hehe:.

Εγω μπηκα καταλαθως σε εναν τετοιο...και εκτως το οτι ετρεχα λες και μου ειχαν βαλει νευτη στον πισινο και βαραγα σαν τρελος κατεληξα να εχω κανει ολα τα prestige..:drool: Εκει που ειμουν 56 lvl στο 2ο :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.