onty1416003331 Νοέμβριος 24, 2008 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Μπουάχαχαχα !!!!! Όλοι ΜΟΝΟ ΜΕΒΓΑΛ από δω και πέρα!!!! Οχι...το θεμα ειναι.. 1) ειμαι τρομπας που αφησα το γαλα πανω στο case:suicide2: 2) το αφησα ανοιχτο 3) τουλαχιστον μου εκοψε να βγαλω την πριζα:fun: 4) ξερω να στραγγιζω ηλεκτρικες συσκευες που εχει πεσει πανω τους γαλα 5) το pc μου ειναι τοσο τουμπανο που δεν καταλαβαινει απο υγρασιες, γαλατα, και τα συναφη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 25, 2008 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Πωπω,εχω λιωσει με το thread:rofl:Οταν μιλουσα με ενα τρελλο γκομενακι στο msn και χυνω καταλαθος ενα ποτηρι cola στο keyboard και αρχισε να γραφει ολη την ωρα ενα γραμμα επειδη κολλησαν αρκετα κουμπια και ηταν 3 το πρωι πιανεται σαν κακοτυχια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 25, 2008 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Ναι, αλλά μόνο αν δεν είχες δεύτερο πληκρολόγιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Νοέμβριος 25, 2008 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 χ0αχ0αχ0αχ0αχ00χα.... πιστευω το thread θα γινει sticky Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 25, 2008 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 ¨Αντε να πω και εγώ την γκαντέμια μου Σάββατο πρωί πάω για ύπνο και αφήνω τον υπολογιστή να παίζει ταινία. Στις 8 που σηκώθηκα ο υπολογιστής κλειστός. ΜΠλε οθόνη Ntfs.sys. Λέω χτύπησε ο δίσκος βάζω Cd Να περάσω λειτουργικό και φεύγω για κάτι δουλειές. Γυρνάω και βρίσκω πάλι μπλε οθόνη. Αλλάζω δίσκο, Cd, Μνήμες, cpu, καλώδια και τελικά το τροφοδοτικό είχε κλάσει η 12άρα και δεν έπαιζε σωστά. 6 το απόγευμα για Rma.Μια χαρά:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 25, 2008 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Δν ειχα:-O Και η επομενη μερα ηταν κυριακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
onty1416003331 Νοέμβριος 25, 2008 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Οταν μιλουσα με ενα τρελλο γκομενακι στο msn και χυνω καταλαθος....στο keyboard και αρχισε να γραφει ολη την ωρα ενα γραμμα επειδη κολλησαν Φιλε μου αν δεν σε θελει το cyber sex...αστο καλυτερα..:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 25, 2008 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 :jump:Και δεν ειχα αρχισει να κανω τα κολπα μου! Τωρα εμαθα πια,οχι φαγητα και ποτα σε pc κοντα:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Νοέμβριος 25, 2008 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 μονο τα απαραιτητα κοντα.... ξερεις εσυ!!αχ0αχ00αχ0χαχα00αχχα00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 25, 2008 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 αρα το γαλα μεβγαλ δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμο.ελα παμε δοκιμες για υδροψυξη.μετα απο λιγο καιρο θα γινει μιτζιθρα ομως!!!:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
onty1416003331 Νοέμβριος 25, 2008 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 μονο τα απαραιτητα κοντα.... ξερεις εσυ!!αχ0αχ00αχ0χαχα00αχχα00Απαραιτητα εννοεις...??? http://www.youtube.com/watch?v=ncKiJUtuo04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Νοέμβριος 25, 2008 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Απαραιτητα εννοεις...??? ακριβως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 25, 2008 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Sticky!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Νοέμβριος 25, 2008 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 τις προαλες κ γω ο φτωχουλης βαζω τους 2 raptores για raid... παω να βαλω τη καρτα δεν εμπαινε... Βγαινει ο ραμπο απο μεσα μου "οχι μωρη θα μπεις". Μπαινει τελικα... σκυβω μια κ βλεπω οτι ο ενας πυκνωτης εχει βρει πανω στο βισμα του sata στραβωσει τραγικα. Κλασσικα κατεβαζω καντιλια τη βγαζω εξω κ με το που ακουμπαω το πυκνωτη φευγει τελιως. Τεσπα παω εκει σε ενα τυπο μου βαζει εναν πυκνωτη να παιζει η καρτα. Παω σπιτι οντως επαιζει . Μετα απο 2 μερες παω να τη βγαλω κ μου κολλησε στο χερι το χαρτακι της εγγυησης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 25, 2008 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Οχι...το θεμα ειναι..1) ειμαι τρομπας που αφησα το γαλα πανω στο case:suicide2: 2) το αφησα ανοιχτο 3) τουλαχιστον μου εκοψε να βγαλω την πριζα:fun: 4) ξερω να στραγγιζω ηλεκτρικες συσκευες που εχει πεσει πανω τους γαλα 5) το pc μου ειναι τοσο τουμπανο που δεν καταλαβαινει απο υγρασιες, γαλατα, και τα συναφη.... ξερεις να αρμεγεις και βυζα αγελαδας?:to_pick_ones_nose: Πωπω,εχω λιωσει με το thread:rofl:Οταν μιλουσα με ενα τρελλο γκομενακι στο msn και χυνω καταλαθος ενα ποτηρι cola στο keyboard και αρχισε να γραφει ολη την ωρα ενα γραμμα επειδη κολλησαν αρκετα κουμπια και ηταν 3 το πρωι πιανεται σαν κακοτυχια? Ναι, αλλά μόνο αν δεν είχες δεύτερο πληκρολόγιο! και αν εισαι νουμπ και δε ξερεις οτι υπαρχει το osk/b:haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Νοέμβριος 25, 2008 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Πολύ γκαντεμιά έχει πέσει τελευταία δηλαδή... Here's my story: Πρέπει να έγινε 1-2 μέρες πριν. Είχε πάει 4.30 το πρωί και είπα να την πέσω και λέω σε κάποια φάση "δεν παίρνω και το laptop στο κρεβάτι να δω κανά video tutorial?". Τραβάω τροφοδοσίες κλπ. και βάζω το video να παίζει. Σε 5 λεπτά Σε κάποια φάση όπως κοιμόμουν ακούω :nada: ΜΠΑΜΜΜΜΜ!!! Είχε φύγει το laptop και είχε γκεμοτσακιστεί κάτω και είχε σκάσει με την οθόνη. Σηκώνομαι το παίρνω απο κάτω... Ακόμα δούλευε και ακόμα έπαιζε το video (wtf???), το κλείνω και την ξαναπέφτω. To Dell Inspiron 6400 αποδείχτηκε αθάνατο, ούτε χτυπήματα, ούτε σπάσιμο στην οθόνη ούτε τπτ.:clap: Ηθικό Δίδαγμα: Το βράδυ κάνουμε λακαμίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Νοέμβριος 25, 2008 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Πολύ γκαντεμιά έχει πέσει τελευταία δηλαδή... Here's my story: Πρέπει να έγινε 1-2 μέρες πριν. Είχε πάει 4.30 το πρωί και είπα να την πέσω και λέω σε κάποια φάση "δεν παίρνω και το laptop στο κρεβάτι να δω κανά video tutorial?". Τραβάω τροφοδοσίες κλπ. και βάζω το video να παίζει. Σε 5 λεπτά Σε κάποια φάση όπως κοιμόμουν ακούω :nada: ΜΠΑΜΜΜΜΜ!!! Είχε φύγει το laptop και είχε γκεμοτσακιστεί κάτω και είχε σκάσει με την οθόνη. Σηκώνομαι το παίρνω απο κάτω... Ακόμα δούλευε και ακόμα έπαιζε το video (wtf???), το κλείνω και την ξαναπέφτω. To Dell Inspiron 6400 αποδείχτηκε αθάνατο, ούτε χτυπήματα, ούτε σπάσιμο στην οθόνη ούτε τπτ.:clap: Ηθικό Δίδαγμα: Το βράδυ κάνουμε λακαμίες. λυπαμαι φιλος εισαι . Εδω μιλανε μονο οι γκαντεμηδες , ξεχασμενοι απ'το θεο :hang3: κ γενικα στραβοποδαροι τυποι . Εσυ ησουν τυχερος :smoke:... ρεσπεκτ στο Dell Inspiron 6400 κ εννοειται οτι μιλαμε παντα στη πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Νοέμβριος 26, 2008 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 ξερεις να αρμεγεις και βυζα αγελαδας?:to_pick_ones_nose:και αν εισαι νουμπ και δε ξερεις οτι υπαρχει το osk/b:haha: κοίτα, το θέμα είναι ότι στην εκίνηση αν το έβγαζε το πληκτρολόγιο θα τ εμφάνιζε "No keyboard - Press F1 to continue":rofl::giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.