dpolal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2008 Έχω έναν εξωτερικό δίσκο σε usb θήκη. Βγάζω τον δίσκο για να τον βάλω σε ένα σύστημα και αφήνω την θήκη όπως είναι. Για να μην ψάχνω τα καλώδια όμως μετά απλά της συνδέω Usb+power. (το σύστημα ανοικτό) Δούλεψα για κάνα 3ωρο, κλείνω, πέφτω για ύπνο. Next morning πάω να το ανοίξω, τίποτα, ξεκίναγε και κόλλαγε στην αρχή μόλις πέρναγε από τον επεξεργαστή. Με ζώνουν τα φίδια επειδή μου είχε κάνει κάτι τέτοια στο παρελθόν η IP35pro. Ανοίγω κουτί, αρχίζω να παίζω με μνήμες κλπ, βάλε βγάλε, κλπ κλπ κλπ.... Κοιτάω κ τον κωδικό του BIOS post στο display της μητρικής αλλά δεν έδωσα σημασία... Με τα πολλά και αφού έφαγα κάνα μισάωρο ανοίγω το manual και βλέπω στον κωδικό: USB initiation... Αμέσως πάει το μυαλό μου στη θήκη, κοιτάω και βλέπω ότι την είχα αφήσει power on (αλλά χωρίς δίσκο μέσα). RTFM ρε βλάκα, λέω στον εαυτό μου, μισή ώρα χαμένη. Εχθές το βράδυ πάω στο htpc να αλλάξω την ψύκτρα με κάποια aftermarket που πήρα. Ρίχνω μια γρήγορη ματιά στο manual και ξεκινάω. Εύκολη υπόθεση ήταν, μένει να την βιδώσω. Πέρνω 2 βίδες (από τις πολλες που είχε μέσα η ψύκτρα) και αρχίζω. Βιδώνοντας, σκέφτομαι ότι έχουν κάνει λακαμία που έβαλαν τόσο μακρυές βίδες αφού υπήρχε κίνδυνος να γίνει ζημιά στο μπόρντ, ήταν και σε περίεργη θέση και δεν φαίνονταν καλά. Με το που τελειώνω την σκέψη μου ακούω ένα ανατριχιαστικό κρίίίίίίίίίίίίτςςςςςςςς.... :sick: Με ζώνουν τα φίδια, ξεβιδώνω, βγάζω την ψύκτρα, κοιτάω την μητρική, η μητρική, την είχε σκάψει η βίδα... (δεν είχε κλείσει χρόνο η κακόμοιρη) Κοιτάω ποιό προσεκτικά το manual και διαπιστώνω ότι πήρα μεν τις σωστές (λόγο μεγέθους βίδες) αλλά για socket ΑΜ2 και ΟΧΙ 775... ΣΥΜΠΕΡΑΜΑTA: (έχουν καθολική ισχύ και μπαίνουν και στον Μέρφυ άνετα) 1- όσα χρόνια και αν είσαι στο κουρμπέτι την ****** ΔΕΝ την γλυτώνεις. :computer: 2- Read The F***ing Manual KAI read it ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ρε λ@κ@μ@ την επόμενη φορά... Καλή σας μέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Νοέμβριος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Περαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 μπας και εισαι ερωτευμένος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Όχι τίποτα άλλο, αλλά ακρίβυναν και οι μητρικές :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 πραγματικα κ γω εχω φαει κατι ακυρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 24, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Kανείς δεν ξεπερνά εμένα όσο αφορά τους δίσκους φερνω το passport μου σήμερα στην δουλειά για να φορμάρω το μηχάνημα του προισταμένου μου. Μόλις τελειώνουν τα ΧΡ, πάω να μπω στον εξωτερικό μου να βάλω τα κλασσικά προγράμματα και με το που πατάω στον φάκελο διπλό κλικ, παίρνω μήνυμα "δεν είναι δυνατή η σύνδεση στον φάκελο F:\Progz. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 24, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Μήπως υπάρχει νέο μέλος με το όνομα "Μητσοτάκης" και τα προκάλεσε όλα η αύρα του ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 24, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Μήπως υπάρχει νέο μέλος με το όνομα "Μητσοτάκης" και τα προκάλεσε όλα η αύρα του ? αχχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ έλιωσα λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 24, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 E, μα... ...κι εγώ πρόσφατα έκαψα μητρική...το κυνηγούσα βέβαια, αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Νοέμβριος 24, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 καλα εκανα δλδ εγω τα προηγουμενα Χριστουγενα που τα πηρα ολα και 1 μερα διαβαζα τα manuals και την επομενη το εστησα Περαστικα παντως φιλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charmed Νοέμβριος 24, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 περαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 24, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Συνήθως η γκαντεμιά πάει τρεις φορές σερί. Διάβασα τις δύο. Μην ακουμπάς τίποτα για λίγες μέρες. Θα περάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Νοέμβριος 24, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 κουραγιο αν δεν σε θελει δεν σε θελει.περνω καινουριο δισκο και παω να τον βαλω σε μια φιλη που παλευω καιρο τωρα και ηθελα να το πεξω λιγο ιστορια τον βαζω τον δεχετε τον χωριζω κανονικα γιατι ηταν μεγαλοσ και την επομενη με περνει τηλ δεν ανηγει το pc παω και ειχε καει το τροφοδοτικο και ειχε παρει μαζι και τον δισκο με 200 γβ με τραγουδια και ταινιεσ που πεδευομουν 2 χρονια να μαζεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 24, 2008 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 ειναι θεμα υπερβολικης σιγουριας που αποκτας με το καιρο οταν εισαι master σε ενα "αθλημα" και συνηθως η προσγειωση ειναι πολυ επωδυνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Νοέμβριος 24, 2008 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Αυτό ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Νοέμβριος 24, 2008 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 μα ποσο απλο ειναι να βαλεισ ενα ακομα σκληρο σε ενα σηστημα,που να φανταστο οτι θα την ακουσει το τροφοδοτικο.και δεν ηταν και μικρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 24, 2008 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Αφήστε...Έχω στήσε εδώ και κάνα μήνα υδρόψυξη σε ένα Ε8400 με Gigabyte X38-DS5 και μεταξύ waterblock και CPU έχω βάλει ένα 400 βατ πελτιέ στα 5 βολτ. Όλα καλά, 10 βαθμοί η CPU. Μετά από 1 μήνα λειτουργίας έτσι όλα καλά (και με κ@λόχαρτο για να μη μαζεύει υγρασία!), αρχίζω να χώνω FSB. Πάλι όλα καλά αλλά 38 βαθμοί η CPU. Λέω, "Θα βάλω το πελτιε στα 7 βολτ να πέσει η θερμοκρασία." Τι το ήθελα...Δεν άναβε το PC. Ρε μαμώτο λέω, θα το βάλω στα 12 βολτ. Μόλις το έβαλα και πάτησα το κουμπί, τι να δω! Πυκνοί καπνοί από τη μητρική και μια μυρωδιά...καλοψημένων πυκνωτών!!!ΣΚ@Τ@!!!!Πάει η μητρική. Κλαψ... Έμεινα με την απορία.... ΓΙΑΤΙ;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
onty1416003331 Νοέμβριος 24, 2008 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Οχι οτι θελω να ξυσω τις πληγες σας, αλλα χθες το case δροσιστηκε με 1 λιτρο (σχεδον ολοκληρο το λιτρο) γαλατακι ΜΕΒΓΑΛ (διαφημηση..) ευτυχως προλαβα εβγαλα την πριζα και αρχησα να στραγγιζω εξ. σκληρο, τροφοδοτικο, και την πισω πλευρα της μητρικης..Μετα απο μιση μερα περιπου που αφησα το pc ετσι το ανοιξα και ολα πηγαιναν ρολοι οπως κ πριν..Αρα συμπερασμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 24, 2008 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Μπουάχαχαχα !!!!! Όλοι ΜΟΝΟ ΜΕΒΓΑΛ από δω και πέρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Νοέμβριος 24, 2008 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 ^^^^^ελιωσα λέμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.