hayabusa Φεβρουάριος 19, 2010 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα με την αναζητηση για τα "Σημερινά Θέματα". παρατηρώ μάλιστα ότι μου το βγάζει ακομα και όταν ειμαι για πολλή ωρα σε άλλα sites εκτος thelab. just reporting... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 19, 2010 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Τι εννοείς...? Σε πιο ποστ περιγράφεις το πρόβλημα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 19, 2010 #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 post 41 edit: οκ, δεν το είχα αναφέρει εγώ αρχικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 19, 2010 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Αυτό μάλλον έχει να κάνει με τα cookies... αν κάνεις login θα πρέπει να σου δείχνει κανονικά τα νέα μηνύματα, τουλάχιστον σε μένα δουλεύει έτσι...Λοιπόν, για να μην γίνεται κάθε φορά αυτή η ιστορία, όποιος κάνει πρώτος update τον ff και δεν παίζει το addon, θα τρέχει αυτό το πρόγραμμα θα δείχνει το location του παλιού addon (το xpi δηλαδή), θα βάζει τη νέα έκδοση, θα δοκιμάζει ότι δουλεύει και μετά θα το ποστάρει εδώ να το κατεβάζουν και οι άλλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 19, 2010 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 δεν θέλω να στη σπάσω αλλά είμαι πάντα logged in εννοείται βέβαια ότι το σχετικό κουμπάκι που υπάρχει στα quicklinks του φόρουμ δουλεύει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 19, 2010 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Αν κάνεις δεξί κλικ, αντί γι' αριστερό στο "Νέα θέματα", σου κάνει πάλι το ίδιο...?(btw με το δεξί το ανοίγει σε νέο tab) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 19, 2010 #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 λες να δουλεύει έτσι ; τι να πω, θα το δοκιμάσω και αν το ξαναπαρατηρήσω θα ποστάρω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 19, 2010 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Υπόψη το δεξί κλικ ισχύει για όλα τα shortcuts, δηλαδή τα ανοίγει σε νέο tab... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 24, 2010 #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 όσο παράλογο και αν ακουγεται (σε εμένα τουλάχιστον) όσες φορές έχω δοκιμάσει με δεξί κλικ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. πώς γινεται αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 24, 2010 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Στην μία περίπτωση περίπτωση (αριστερό κλικ) καλείται η loadURI() της xul και στην δεύτερη η addTab() του browser object... ενώ θεωρητικά κάνουν το ίδιο πράγμα (τουλάχιστον αυτό γινόταν σωστά στις προηγούμενες εκδόσεις) με την διαφορά ότι η δεύτερη ανοίγει το url σε ένα νέο tab, κάποια στιγμή μάλλον το loaduri έγινε broken, που λένε... κοινώς έφαγε το παστέλι...Τώρα τι κάνουν με τα apis του xul και τι θα κάνουν δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 25, 2010 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Ρε παιδάκια.Το κάνω update το ρημάδι το addon αλλά και πάλι μου βγάζει σφάλμα ότι δεν είναι συμβατό.Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 8, 2010 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Στην μία περίπτωση περίπτωση (αριστερό κλικ) καλείται η loadURI() της xul και στην δεύτερη η addTab() του browser object... ενώ θεωρητικά κάνουν το ίδιο πράγμα (τουλάχιστον αυτό γινόταν σωστά στις προηγούμενες εκδόσεις) με την διαφορά ότι η δεύτερη ανοίγει το url σε ένα νέο tab, κάποια στιγμή μάλλον το loaduri έγινε broken, που λένε... κοινώς έφαγε το παστέλι...Τώρα τι κάνουν με τα apis του xul και τι θα κάνουν δεν ξέρω... εν τέλει μετά από ενδελεχείς και εξοντωτικές () δοκιμες με δεξι κλικ δεν εμφανίστγηκε ποτέ το πρόβλημα :to_pick_ones_nose: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 10, 2010 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 στο 3.6 δεν δουλεύει με την αλλαγή του ver. από το notepad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Μάρτιος 15, 2010 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 με την τελευταία έκδοση θα υπάρξει κάποιο update ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 15, 2010 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 εγώ πάλι του έβαλα ver 3.9.7 (Κοινώς κάτι random και μακρυά στο μέλλον) και δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 7, 2010 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 (edited) Ούτε εδώ μπορώ να το εγκαταστήσω με την μεθοδο του JACO..(3.6.3 WIN 7 64b) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2010 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 7, 2010 #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Μάλιστα, το έκαναν το θαύμα τους πάλι...Κατάργησαν λέει στην έκδοση 3.6, το rdf registering του chrome στο Gecko και τα θέλουν τώρα με manifests... και ξαφνικά ο κόσμος έγινε πιο ασφαλής και όλοι νιώθουμε υπέροχα... ότι να' ναι...Όσοι το χρειάζεστε άμεσα μην κάνετε ακόμα update, κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα θα φτιάξω το manifest, εκτός και αν προλάβει κάποιο καλό παιδί και το κάνει αυτός...Για όποιον ενδιαφέρεται να το κάνει ας δει εδώ και ας το κάνει αφού σβήσει το rdf μέσα από το extension... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 27, 2010 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 (edited) μάστορες, όταν υπάρχει ευκαιρία προσθέστε και το "Τεχνολογικοί προβληματισμοί" στο plugin. Νομίζω ειναι το μόνο που λείπει. edit: ακυρο, ειχα την προτελευταία έκδοση. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 27, 2010 από hayabusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Οκτώβριος 20, 2010 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Αλλάζετε το 3.0 σε 3.5 ή 4.0 ή ότι θέλετε (>= 3.5 φυσικά) το αποθηκεύετε, το περνάτε και πάλι στο RAR και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην εκγατάσταση του νέου και συμβατού extension στον φίφη To αλλαξα σε 4.0 και εγκατασταθηκε κανονικα. Μετα απο restart oμως δεν εμφανιστηκε τιποτα με το "Help" μενου. Αμελω να κανω κατι ή απλα δεν δουλευει με τον FF 3.6.11 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 20, 2010 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 δεν κατάλαβα για ποιο help menu μιλάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts