jpavly Νοέμβριος 28, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Update με Opera Widget, δείτε στο πρώτο post Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 28, 2008 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Ωραιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 28, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Τα συγχαρητήρια στον φίλο που μου τα έφτιαξε, αν και είναι εκτός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 28, 2008 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Update με Opera Widget, δείτε στο πρώτο post Απίστευτο!!! Καλύτερο και από το Firefox plugin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Νοέμβριος 29, 2008 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 thx up 'n running! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Νοέμβριος 29, 2008 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 thx αλλά σε FF 3.0.4 με default style theme σπάει το menu...... σε FF2 δουλευει κανονικάκαι εδώ μία από τα ίδια..Το έχω κάνει unistall/install 2-3 φορές αλλά τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 1, 2009 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Πώς και δεν το είχα ανακαλύψει αυτό :sorry:Ωραίο guys :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalo Φεβρουάριος 11, 2009 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 ειμαι νεος στο "εργαστηρι". μιας και χρησιμοποιω FF το εβαλα.τρομερα λειτουργικο ειδικα για τις ωρες του απειρου σερφινγκ :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 24, 2009 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Για google chrome ποτε θα δουμε κατι ? οντως και εγω θα ηθελα για chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 9, 2009 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 καλησπέρα ένα ορθογραφικό και ένα bug και το ff extension:στο Πίνακας Ελέγχου -> Send Items θα έπρεπε να είναι Sent Items ή Απεσταλμένατο bug είναι στο logout, το λινκ πλέον ζητάει κάποιο hash που δεν παρέχεται από το extension Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 9, 2009 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 και εν αναμονή κανονικών add-in για το chrome, ένα bookmarklet στα πρότυπα του ff extension το κάνετε εισαγωγή και φτιάχνει ένα δέντρο μέσα στα bookmarks "έγινε εισαγωγή - > Βοοκμark Bar - >TheLab.gr", cut/paste το τελευταίο στο Bookmark bar σβήσιμο το προηγούμενο και είστε έτοιμοι thelabbookmarks.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 9, 2009 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 Ωραίος, ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 26, 2009 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 στο Πίνακας Ελέγχου -> Send Items θα έπρεπε να είναι Sent Items ή Απεσταλμένα double that. χτυπάει λίγο άσχημα. δείτε το αν μπορείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 26, 2009 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 και εδώ μία από τα ίδια..Το έχω κάνει unistall/install 2-3 φορές αλλά τπτ.Το έκανε και σε εμένα στην προηγούμενη εκδοσή. Απο τότε δεν το ξαναχρησιμοποίησαΕίχα παρατηρήσει ότι κάνει conflict με άλλα extension νομίζω με το adblock plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 26, 2009 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 ff 3.0 +ad block plus working perfeclty hier Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 28, 2009 Author #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 καλησπέρα ένα ορθογραφικό και ένα bug και το ff extension:στο Πίνακας Ελέγχου -> Send Items θα έπρεπε να είναι Sent Items ή Απεσταλμένατο bug είναι στο logout, το λινκ πλέον ζητάει κάποιο hash που δεν παρέχεται από το extensionFixed και updated στο πρώτο post. Για το logout εφ' όσον είναι αδύνατον να το κάνουμε διαφορετικά λόγω hash key, πατάτε το link για log out που βγάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 28, 2009 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Είναι συμβατο με ff3.Τελευταία φορά δεν ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 28, 2009 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Εγώ το είχα κανονικά, εκτός αν δεν είχες πάρει πρέφα το update που κάναμε όταν έκανα αυτό το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 28, 2009 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 αν μιλας για το πρώτο extension, και αυτό μπορούσε άνετα να γίνει συμβατό με μια επέμβαση 15'' στον κώδικα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 8, 2009 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Fixed και updated στο πρώτο post. Για το logout εφ' όσον είναι αδύνατον να το κάνουμε διαφορετικά λόγω hash key, πατάτε το link για log out που βγάζει.αν βάλεις ένα <input type="hidden" id="logouthash" value="<$server_function_that_returns_hash>"/>καπου μεσα στο document τότε στο plugin μπορεις να το παρεις με document.getElementById("logouthash").value και να το προσθέσεις στο logout link του extension Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts