paoktothebone Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2008 Xαιρετω ξανα το forum!Hρ8ε η στιγμη που εχω τελειωσει με ολες τις υποχρεωσεις τις μετακομισης και αρχιζω να ψαχνομαι με το internet.Θα παω να μεινω στο ρετζικι της 8εσσαλονικης.(Δημος Πευκων).Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει κοντα στο σπιτι μου dslam και αν θα εχω καλες ταχυτητες με μια 24αρα συνδεση...Δηλαδη που 8α κλειδωνω στο περιπου αν θα εχω αποσυνδεσεις και τα λοιπα...Πρεπει να απευθηνθω στο κα8ενα ISP ξεχωριστα με αυτες τις ερωτησεις...Εχει καποιος καμια παρομοια εμπειρια και μπορει να με συμβουλεψει?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2008 Οτι και να σου πουν απο τους isp, είναι ψέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoktothebone Νοέμβριος 23, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2008 Ναι ε?Και γω πως 8α το ψαξω ομως?Υπαρχει καποιος τροπος?Ξερω τι παιζει στο περιπου με τους ISP γιατι πριν κανω την 24αρα εδω στην τουμπα μου λεγαν οτι 8α κλειδωνω στα 18-20 και τα λοιπα πραγμα που προφανως δν αλη8ευει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Νοέμβριος 23, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2008 Μονο αν ρωτησεις καποιον γειτωνα που να εχει ιδια εταιρια.. και παλι δεν ειναι σιγουρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 23, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2008 Μπορείς να δεις το θόρυβο της γραμμής σου απο τις ρυθμίσεις του μοντεμ, και αν είναι χαμηλό, μπορείς να ελπίζεις σε ''καλη'' γραμμη/ταχύτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 24, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Θα σου πρότεινα να πέρναγες μια βόλτα από adslgr.com και να δεις τι παίζεται στην περιοχή σου.Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα. Είναι αρκετοί παράγοντες που παίζουν ρόλο για μια "καλή" σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.