Jump to content

ΚΑρτα γραφικων PCI-X μεχρι 100 ευρο

kataraman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια ψαχνω καρτα γραφικων για να παιζω ολα τα NFS μεχρι και το Undercover,ολα τα Grand Theft Auto μεχρι και το καινουργειο και κλασικα το Counter Strike.Το ποσο που διαθετο ειναι μεχρι 100 ευρο θελω να ειναι PCI-X και δεν με ενδιαφερει αμα θα ειναι Ati η Nvidia αρκει να παιζει αυτα τα games.Καθε γνωμη δεκτη!!!

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

4670 και 4830 θα έλεγα, αλλά με 35+ πας σε 4850 και είσαι άρχοντας.

Το υπόλοιπο σύστημα τι είναι? Σε τι ανάλυση παίζεις?

3GB RAM Silicon Power 800mhz,PSU 500Watt,CPU Intel Pentium D 945 στα 3.4Ghz και προσωρινη mobo ASUS P5GC-MX/1333 με καρτα ηχου και γραφικων Onboard.

ΝΑ πω επισης οτι σκοπευω να παρω οθονη 22αρα μαλλον Samsung μιας και δουλευω τεχνικος Υ/Η σε εταιρια και τα περνω φτηνα γενικος ολα...

Αν και ο 945 δεν είναι ότι καλύτερο για να "τραβήξει" την κάρτα, αν σε παίρνει πάρε την 4850 να την έχεις και για την 22άρα...

Δεν ειμαι και τοσο απαιτιτικος σε παιχνιδια θα ελεγα γιατι δεν εχω και πολυ χρονο να παιζω πλεον αλλα οταν παιζω,παιζω μονο αυτα τα παιχνιδια που αναφερω.Θελω να κανω δοκιμες μια Sapphire Ati 2600XT και μια 9500GT Magic της Asus λες να αξιζουν τιποτα???

Δεν θα την εχω τερμα αναλυση οποτε δεν νομιζω να εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα

Ναι αλλά αυτό είναι λάθος man. Κάθε TFT οθόνη πρέπει να την τρέχεις στην native της, σε χαμηλότερες χαλάνε αρκετά τα πράματα...

Αν δεν την έχεις στην native = max ανάλυση, η ποιότητα της εικόνας πέφτει σε μεγάλο βαθμό...

Ανάλογα με την οθόνη, γίνεται λίγο η πολύ αντιληπτό...

επισης αφου λες οτι εχεις καποια εκπτωση,δεν μπορουμε να ξερουμε τι να προτεινουμε ,αφου το ποσο των 100 ,ειναι χωρις την εκπτωση.

Δεν σκοπευω να δωσω ενα καρο λευτα για οθονη.Σκεφτομε την 22" SAMSUNG SYNCMASTER 2243NW BLACK η σε αντιστιχο μοντελο σε 20" την SAMSUNG SYNCMASTER 2043NW BLACK που και οι 2 εχουν μεγιστη αναλυση 1680 x 1050 οποτε ποσο προβλημα να εχω με αυτες τις καρτες γραφικων???

Τωρα με βαζετε σε διληματα...Να παρω 20αρα οθονη τελικα για να μην εχω προβληματα με μικροτερη καρτα γραφικων???Η sapphire HD 2600XT που ανεφερα αξιζει τιποτα???

H αντιστιχη της 4850 σε Nvidia πια ειναι???

Δεν σκοπευω να δωσω ενα καρο λευτα για οθονη.Σκεφτομε την 22" SAMSUNG SYNCMASTER 2243NW BLACK η σε αντιστιχο μοντελο σε 20" την SAMSUNG SYNCMASTER 2043NW BLACK που και οι 2 εχουν μεγιστη αναλυση 1680 x 1050 οποτε ποσο προβλημα να εχω με αυτες τις καρτες γραφικων???

Μακριά από αυτές τις οθόνες. Είμαστε στο 2008, το να αγοράσεις οθόνη χωρίς ψηφιακή είσοδο σήματος είναι το ίδιο με το να τα σκάσεις για socket A mobo. ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.