jayfrog Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 ρε παιδια κατα λαθος εβαλα σουηδικα στην αρχη που σου λεει τι γλωσσα θες να χρησιμοποιησης μηπως καποιος μπορει να με βοηθειση??δοκιμασα οτι μπορει να γινει με συνδυασμο unistall alla τιποταακομα και σε αλλο φακελο εγκατασταση εκανα kai παλι την ιδια γλωσσα μου εβγαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Uninstall --> Install again!Κράτα τα Saves σου, δεν νομίζω να επηρεάζονται από την γλώσσα εγκατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayfrog Νοέμβριος 21, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Uninstall --> Install again!Κράτα τα Saves σου, δεν νομίζω να επηρεάζονται από την γλώσσα εγκατάστασης.το εκανα αλλα τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satsok Νοέμβριος 23, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2008 Βασικα κ εγω ειχα καποια προβληματα στο να κανω καινουρια εγκατασταση στο παιχνιδι.Η λυση που βρηκα ηταν σε κρυφα αρχεια μεσα στο φακελο C:\Documents and Settings\yourname\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009.Τα εκανα delete κ μετα ξαναπερασα το παιχνιδι.Aυτα σε xp.Σε vista νομιζω υπαρχει ο αναλογος φακελος.Ηope that helps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.