killer22 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 Καλησπέρα σας guys.Νέος εδώ αν κ σας διαβάζω πολυ καιρό πριν γραφτώ..Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Μετά απο δίμηνη χρήση του εν λόγω επεξεργάστη χωρίς να του έχω κάνει O/C εν μια νυκτί κυριολεκτικά το cpu usage εκτινάχθηκε στο 50% με 55% σε idle κατάσταση(απο εκεί που μου δούλευε σταθερά στο 10% με 20%).Η θερμοκρασία όμως δεν άλλαξε παρέμεινε σταθερή στους 45C..Τι restart,τι το έχω αφήσει να ηρεμήσει(δουλέυει 24/7) πάλι τίποτα..Το πρόβλημα μου είναι οτι πλέον οτι εφαρμογή παω να ανοίξω ζορίζεται..Έβαλα ταινία 1080p κ δεν την έπαιζε καθώς το cpu usage ηταν στο 90% με 100%..Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.. :help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 δες τι τρεχει απο πισω.Σε xp δε θυμαμαι πως το κανεις, αν εχεις vista ->administrative tools->reliability and performance monitor και θα σου δειξει τι τρεχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Νοέμβριος 21, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Ιος μου μυριζει. Οπως σου ειπε και ο ΚοΜΜ δες ποιο process τρωει cpu και ψαξε sto internet να δεις απο τι ειναι... Αν ειναι ιος, ενα καλο αντιικο και καθαρισες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 21, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Δικιο εχουν τα παιδια,ειναι καποιο κακοβουλο αρχειο .exe που καταχωρηθηκε στη registry και κανει load σε καθε restart που κανεις.Δες με το CCleaner τα προγραματτα εκκινησης!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer22 Νοέμβριος 22, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Guys thanks για τις απαντήσεις σας.Βρέθηκε το πρόβλημα κ αντιμετωπίστηκε καταλλήλως..:dance3:Κ πάλι thanks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 22, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Γράψε και τί ήταν και πώς το έλυσες όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Τι ακριβώς πρόβλημα ηταν τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer22 Νοέμβριος 22, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Κάποιο hpcommand μου έφτανε τον επεξεργαστή σε αυτό το σημείο..Απορία αφου δεν είχα κάνει κάποια εγκατάσταση εδώ κ 4 μέρες είναι απο που να προήλθε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Από απεγκατάσταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer22 Νοέμβριος 22, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Τίποτα λέμε..Τελείως ξαφνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.