hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Λοιπόν, παλεύω εδώ και λίγη ώρα να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες και δεν τα έχω καταφέρει σε κανένα από τα δύο sites που αναφέρονται στον τίτλο. Στο imageshack δεν κινείται τίποτα ενώ ο φωτοκουβάς βγάζει ένα σφάλμα που λέει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο μου. Έκανα αρκετές αποσυνδέσεις αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Το περίεργο είναι ότι στο rapidshare για παράδειγμα μπορώ να ανεβάσω κανονικά. Κάποια ιδέα για resolving; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 φορθνετ?εαν ναι 2-6 παντα εχει προβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 20, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 connx έχω ρε συ...μάλλον είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου υπολογιστή γιατί δοκιμάζοντας με άλλο pc που έχω στο δίκτυο έπαιξε κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 20, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 με μια αποσύνδεση μερικές εντολές στο cmd και ενα restart ίσιωσε ipconfig/flushdnsipconfig/releaseipconfig/renewexit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.