Tsakonas Νοέμβριος 26, 2008 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Σε ευχαριστώ επίσης και για την πρόταση του τροφοδοτικού θα το ψάξω.τσεκαρε και το 750αρι Chieftec στο πλαισιο.80%+ αποδοση ,αποσπωμενα καλωδια για 40 ευρω φτηνοτερα (αν και νομιζω πως ποιοτικα ειναι υποδεεστερο απο το PC P&C) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 26, 2008 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 τα chiefteck είναι καλά σε χαμηλά watt αλλά σε τέτοια μοντέλα δεν ξέρω τι παίζει. αυτό που του πρότεινα θεωρείτε το καλύτερο στα 750, και ότι χτυπάει και 850άρια. βέβαια είναι λίγο ακριβό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Νοέμβριος 26, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 τα chiefteck είναι καλά σε χαμηλά watt αλλά σε τέτοια μοντέλα δεν ξέρω τι παίζει. αυτό που του πρότεινα θεωρείτε το καλύτερο στα 750, και ότι χτυπάει και 850άρια. βέβαια είναι λίγο ακριβό...Τελικά αποφάσισα να πάω για 4870x2. Όσον αφορά το τροφοδοτικό ή θα πάω σε αυτό ή θα πάρω μεταχειρισμένο από έναν φίλο(είναι ουσιατικά καινούργιο) το corsair 1000w στα 130 ευρώ. Βέβαια το δεύτερο είναι υπερβολικό αλλά το σκέφτομαι λόγω τιμής. Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο psu?Y.Γ:Μάλλον για το "μικρό" με βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 26, 2008 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 πόσο πάει το μεταχειρισμένο??? τα corsair δεν τα ξέρω καθόλου,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Νοέμβριος 26, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 πόσο πάει το μεταχειρισμένο??? τα corsair δεν τα ξέρω καθόλου,,,Μου το δίνει 130 ευρώ και πιστεύω ότι είναι μια καλή τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 26, 2008 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 αν είναι λίγοχρησιμοποιημένο είναι καλή τιμή, το άλλο δεν το ξέρω οπότε περιμένουμε τα φώτα των άλλων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Νοέμβριος 26, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 αν είναι λίγοχρησιμοποιημένο είναι καλή τιμή, το άλλο δεν το ξέρω οπότε περιμένουμε τα φώτα των άλλων...Φίλε το corsair μου το δίνει 130 ευρώ αλλά δεν ξέρω επειδή είναι μεγάλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 26, 2008 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Απο το συγκεκριμενο corsair ενας γνωστος ειναι αρκετα ευχαριστημενος..νταξει το 1000W ειναι τερας..τι να λεμε.. η τιμη παντως ειναι καλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 26, 2008 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 οπ δεν κατάλαβα καλά,το corsair πόσο κάνει στα μαγαζιά??? φαίνεταιπολύ καλή τιμή για 1000 watt αλλά στα τροφοδοτικά πολές φορές οι ονομαστηκές αποδώσεις δεν δείνουν σωστη εικόνα.... και εγώ κοιτούσα κάτι μεγαλύτερα και με έστειλαν στο pcp&c, έπειτα είδα τα review και είναι εκπλικτικά πάνω από 90% παντού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Νοέμβριος 26, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 οπ δεν κατάλαβα καλά,το corsair πόσο κάνει στα μαγαζιά??? φαίνεταιπολύ καλή τιμή για 1000 watt αλλά στα τροφοδοτικά πολές φορές οι ονομαστηκές αποδώσεις δεν δείνουν σωστη εικόνα.... και εγώ κοιτούσα κάτι μεγαλύτερα και με έστειλαν στο pcp&c, έπειτα είδα τα review και είναι εκπλικτικά πάνω από 90% παντού...Φίλε The_Blade να σε ρωτήσω από θερμοκρασίες και θόρυβο πως τα πάει το pcp&c κατά την γνώμη σου?Y.Γ: Αυτό είναι ίδιο με αυτό απλώς διαφέρει το χρώμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 26, 2008 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 εγώ δεν το ακούωκαθόλου αλλά antec 900 και έει λιγο θόρυβο ούτως ή άλλως. πάντως μονο με 8άρι δουλεύει, άρα είναι ήσυχο. μόνο στο χρώμα διαφέρουν ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Νοέμβριος 26, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 εγώ δεν το ακούωκαθόλου αλλά antec 900 και έει λιγο θόρυβο ούτως ή άλλως. πάντως μονο με 8άρι δουλεύει, άρα είναι ήσυχο. μόνο στο χρώμα διαφέρουν ναι.Έγινε ευχαριστώ πολύ. Αύριο πάω για ψώνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.