leontas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2008 Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ενα htpc με το μικρότερο δυνατό κόστος. Εχω αρκετό καιρό να ασχοληθω με την αγορά και δεν ξέρω τί κυκλοφορεί τώρα. Αυτά που χρειάζομαι είναι ουσιαστικά να με βοηθήσετε ποια motherboard,gpu αλλά και ποιόν minimum επεξεργαστή να πάρω ώστε να παίζει και 1080p χωρίς κομπιάσματα. Από case, μνήμες, δίσκους είμαι καλυμένος. Δεν θέλω ακριβά/δυνατά πράγματα γιατί θα δωθεί δώρο σε άτομο που θα χρησιμοποιείται μονο για htpc οπότε η extra ισχυς θα πάει χαμένη. Thank you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 δεν περιμενεις το Maui της AMD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 19, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54058:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leontas Νοέμβριος 21, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Spanaks ενδιαφέρον αυτό που έχεις φτιάξει εκεί, και γω προς αυτη τη CPU πήγαινα..!Nephilim το Maui φαίνεται ωραίο αλλά έχω καταλάβει ότι είναι ολόκληρο το μηχάνημα (mobo/cpu/case), και απλά εσύ βαζεις μνημες, και δίσκους, σωστά? Ξέρουμε πότε θα έρθει προς ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.