astrolabos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 Για όποιον ενδιαφέρεται για firewall, μπορεί αύριο, μετά τις 16.00 ώρα Ελλάδας, να πάει εδώ και να κατεβάσει δωρεάν την έκδοση Pro του ZoneAlarm 2009.πηγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Σε μένα θα δουλέψει η ατάκα "Και τσάμπα να μου το δίνανε δεν το έπαιρνα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Νοέμβριος 18, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Καλό είναι; Έχω μείνει στην εποχή που κατάντησε μεγάλη μάπα, πριν κάποια χρόνια, ενώ ακόμα παλαιότερα ήταν από τα καλά. Αν και δε χρησιμοποιώ κάποιο software firewall, αν είναι καλό λέει να το πάρουμε να υπάρχει, μπορεί να χρειαστεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Όσο θυμάμαι εποχές που το έκανες uninstall και έχανες το δίκτυο από τα πόδια σου...:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Νοέμβριος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Mπα δεν 8α πάρω:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Νοέμβριος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 εγώ πάλι πρόβλημα δεν είχα ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Oυτε νεκρος! programs σαν το Norton και σαν αυτο μακρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Νοέμβριος 19, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Σε μένα θα δουλέψει η ατάκα "Και τσάμπα να μου το δίνανε δεν το έπαιρνα" +1 Άσε που πρέπει να εγκαταστήσεις και Window$ για να το τρέξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 19, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Δεν σας επέβαλε κανείς να το εγκαταστήσετε. Το χρονικό όριο της προσφοράς τελείωσε και το θέμα κλείνει.:hi: ●█〓██▄▄▄▄▄▄ ●●●●>>>>QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ ▄▅██████▅▄▃ ████████████ ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 19, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Όχι ρε γμτ, και το ήθελα... Μόλις το είδα.. Μήπως το πήρε κανείς και δεν το θέλει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.