amateur Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 Καλησπέρα,Παρουσιάστηκα τον Μάιο και ο αδερφός μου τον Αύγουστο, ο οποίος μετά το κέντρο πήρε κατ'εξαίρεση μετάθεση στον τόπο συμφερόντων χωρίς να πάει παραμεθόριο. Αυτό συνέβη επειδή είμαστε αδέρφια που συνυπηρετούνΤέλη του μηνός κλείνω 5 μήνες παραμεθόριο και επιστρέφω Αθήνα, επειδή είμαι στη Σαμοθράκη.Η ερώτηση είναι η εξής :1. Λήγει η ευνοϊκή μετάθεση για τον αδερφό μου και πρέπει να φύγει για παραμεθόριο τώρα?2. Και αν ναι, κάνει κανονικά 5 μήνες ή λιγότερο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
WeirdAL Νοέμβριος 17, 2008 #2 Νοέμβριος 17, 2008 1. Οχι συνυπηρετων αδερφος μενει παντα κοντα.2. Οχι λεμε...Σε κατι βοηθησε η θητεια σε 1ο γραφειο τελικα...
amateur Νοέμβριος 17, 2008 Author #3 Νοέμβριος 17, 2008 Γεια χαρά και ευχαριστώ για την απάντηση.Το γνωρίζω ότι ο συνυπηρετών αδερφός μένει πάντα κοντά. Παρόλα αυτά, ισχύει και για τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου τέλη του μηνός θα είμαστε και οι δύο στην Αθήνα? Τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση?
WeirdAL Νοέμβριος 17, 2008 #4 Νοέμβριος 17, 2008 Τιποτα...Σε παρομοια περιπτωση (Θεσ/νικη, Γ' ΣΣ ftw!) μεινανε και οι 2 κοντα... Ο 2ος εμεινε αμεταθετος.
amateur Νοέμβριος 17, 2008 Author #5 Νοέμβριος 17, 2008 OK, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.Γιατί με έχουν ζαλίσει σήμερα, ότι μόλις επιστρέψω τέλη του μήνα στην Αθήνα, δεν προβλέπεται να μείνουμε και οι δύο κοντά και θα πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο αδερφός μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.