Jerry007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής:Το σπίτι είναι τριώροφο(ισόγειο,πρώτος και δεύτερος)Στο ισόγειο έχω το baudtek του ΟΤΕ γεφυρομένο με ενα παλιό level one router που έχω για τις θύρες LAN και το Wi-Fi.Έκανε δώρο στον θείο μου η forthnet ένα D-link 2640B που μου χάρισε.Εγώ πώς μπορώ να το γεφυρώσω με τα άλλα δύο και να το βάλω στον πρώτο όροφο για να πιάνει σήμα το laptop στον πρώτο όροφο?Τώρα δεν πιάνει καθόλου Η γραμμη του adsl είναι στο ισόγειο...Ακούω ιδέες Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Στο ισόγειο έχω το baudtek του ΟΤΕ γεφυρομένο με ενα παλιό level one router που έχω για τις θύρες LAN και το Wi-Fi αφτα τα 2 με ποιο τροπο τα γεφυρωσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Να διάβασε εδώ:τον επίσημο εξελληνισμένο οδηγό εγκατάστασης του DSL-2640B http://www.itlab.gr/dlink/DSL-2640B_GR.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Νοέμβριος 17, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 αφτα τα 2 με ποιο τροπο τα γεφυρωσες? Αυτα τα δύο με ένα καλλώδιο LAN Το wifi είναι διάολος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 δεν μπορείς να ρίξεις ένα καλώδιο απο το wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.