Jerry007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 Σήμερα το πρωί βλέποντας το κινητό μου παρατήρησα ενα sms απο το e-shop Τρέχω τρέχω τρέχω και καταφθάνω.Κρατώντας το στα χέρια μου κόντεψα να δακρύσω Οπώτε τα requirements είναι: CPU: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz RAM: 512MB (XP) / 1GB (VISTA) HDD: 8 Gigabyte GPU: 256MB Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT Και μια μικρή φώτο παρουσίαση του limited edition :to_pick_ones_nose:: [Ζήλεια ψώρα mode] Η συλλεκτική μεταλλική κασετίνα για να φυλάτε και τα 5 call of duty(εάν τα έχετε) Tο κουτάκιον Και το συλλεκτικό μεταλλικό παγούρι WWII για να βάζετε την κοκα κολίτσα σας όταν παίζετε Τα μέλη της Η.Ο.Τ. μην δοκιμάζουν να βάλουν άζωτο μέσα :devil: [/Ζήλεια ψώρα mode] Θα την έκανα ποιο αναλυτική αλλα το instalation τελείωσε και πάω να κάψω :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Σιγα μην βαλουμε αζωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Νοέμβριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 καλο κάψιμο το παιχνίδι είναι τέλειο απλά:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Κι εγω σημερα το τσιμπησαΔεν μπορουσαν να βαλουν ενα φλασκι καταλληλο για τροφιμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 To παιχνίδι είναι πολύ καλό, όπως και η παρουσίαση.....ΚΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.