ΓιαγκΤ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 Αγόρασα διευθυντική δερμάτινη με μηχανισμό relax 315€ από 500+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Νοέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Ενδιαφέρον!Δυστωχως στο site τους δε βρηκα κατι... παιζει καποιο σχετικο φυλλάδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Οντως για να δούμε και αν ισχύει για συγκεκριμένα καταστήματα ή για όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Μην τρελαίνεστε και τρέχετε αν δεν έχετε την άνεση να το κάνετε τώρα. Οι προσφορές στα Entos (αν μιλάμε για αυτά τα καταστήματα) τρέχουν εδώ και σχεδόν 2 χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Νοέμβριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Δε νομιζω οτι μιλαει για ΕΝΤΟΣ γιατι δεν πρεπει να εχει τετοια καρεκλα στα ΕΝΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 17, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Στην SATO της Πειραιώς αναφέρομε, δεν γνωρίζω για αλλού.Τα Entos δεν νομίζω ότι έχουν ποιότητα που αξίζει αναφοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leontas Νοέμβριος 21, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Nαι η προσφορά ισχύει, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα.. Η καρέκλα που πήρες είναι η Force ε? Για πες μου εντυπώσεις..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 21, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Στην Πειραιώς παίζει σχεδόν μόνιμα στοκ σε καλές τιμές. Έχω ακόμα το γραφείο που είχα πάρει πριν 8 χρόνια και το ταξίδεψα across Europe ναούμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Πειραιώς, όχι Ιερά Οδό έτσι? Γιατί έχει και εκεί στοκ της SATO...δεν θυμάμαι πως λέγεται...έχω πάρει ένα compact έπιπλο για pc, αρκετά καλό... Πολύ καλό... To basic technofibre που λέει είναι η δερματίνη ? Χρώμα μόνο λευκό , όπως γράφει η σελίδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Νοέμβριος 28, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Επειδή ενδιαφέρομαι για καρέκλα για πολλες ώρες χρήσης (μαλλον διευθυντικη) και η Force φαινεται σουπερ ξέρουμε ποτε θα έχουμε άλλες τέτοιες προσφορές? Ποια καρέκλα θα προτίναται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 28, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 FYI και σαν πιο φτηνή εναλλακτική, με 80€ από Praktiker έχω αυτήν: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 28, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Μην τρελαίνεστε, από Ιανουάριο θα σου κάνουν δώρο και προσωπική βοηθό αν αγοράσεις γραφείο και καρέκλα... :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 28, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Πειραιώς, όχι Ιερά Οδό έτσι? Γιατί έχει και εκεί στοκ της SATO...δεν θυμάμαι πως λέγεται...έχω πάρει ένα compact έπιπλο για pc, αρκετά καλό...Πολύ καλό... To basic technofibre που λέει είναι η δερματίνη ? Χρώμα μόνο λευκό , όπως γράφει η σελίδα ? Αυτή που πήρα είναι η Force, αλλά είναι μαύρη και δερμάτινη. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Νοέμβριος 29, 2008 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 ξερει κανεις που μπορω να βρω καθισματα σαν αυτα που εχουν σε μερικα ιντερνετ καφε που γερνουν προς τα πισω? να και ενα σχεδιο για να καταλαβαιτε τι εννοω(δεν θελω σχολεια για την ζωγραφικη) http://img354.imageshack.us/img354/3641/piccasodf4.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 29, 2008 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Αυτή που έχω βάλει πιο πάνω έτσι δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 29, 2008 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 ξερει κανεις που μπορω να βρω καθισματα σαν αυτα που εχουν σε μερικα ιντερνετ καφε που γερνουν προς τα πισω?να και ενα σχεδιο για να καταλαβαιτε τι εννοω(δεν θελω σχολεια για την ζωγραφικη) http://img354.imageshack.us/img354/3641/piccasodf4.jpg http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/20103101 Την πηρα προχτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Νοέμβριος 29, 2008 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/20103101Την πηρα προχτες.τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 30, 2008 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Αυτή που πήρα είναι η Force, αλλά είναι μαύρη και δερμάτινη.Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένοςΑπό μηχανισμούς κλπ, ευχαριστημένος ? Αν την κλειδώσεις σε κάποια θέση, ακούς τριξίματα κλπ ή όλα οκ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 1, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Από μηχανισμούς κλπ, ευχαριστημένος ? Αν την κλειδώσεις σε κάποια θέση, ακούς τριξίματα κλπ ή όλα οκ ?Δεν είναι ο χρόνος που την χρησιμοποιώ ικανός για ασφαλή συμπεράσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 1, 2008 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/20103101Την πηρα προχτες.Την έχω 4-5 μήνες. Είναι πολύ καλή, άνετη, δεν τρίζει, μπορείς να την ρυθμίσεις σε πολλά στάδια, αλλά έχει λίγο λεπτό κάθισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.