amigo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 Οπως λέει καί ο τίτλος Θέλω τήν γνώμη σας γιά τήν παρακάτω σύνθεση. Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται γιά ιντερνετ καί γιά δουλιές γραφείου (κυρίως office καί αυτό σπάνια). Θέλω ολα τά κομάτια νά ειναι από ενα καταστημα γιά νά συναρμολογηθει απ αυτούς) http://img10.imagehosting.gr/out.php/t331529_.png' alt='t331529_.png'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Νοέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Jet ειναι, παραπάνω από αρκετό. Θα προτιμούσα ένα φτηνό κουτάκι (σαν το Coolermaster Elite 334) αντί για το "φτηνιάρικο" Asus αλλά και έτσι μια χαρά θα κάνεις την δουλεία σου και με το παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Νοέμβριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 +1 για το κουτί, μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο για να σου μείνει κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Πολύ καλό! Για μένα όμως παρα-τσιγγουνεύεσαι στο keyboard - mouse χωρίς λόγο.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575608 με αυτό θα είσαι πολύ καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 η συνθεση είναι καλή το keyboard είναι καλό το ποντίκι όμως δεν έχει δοντια, πάρε κάτι σε φτηνό logitech κοντά 25-30 ευρώ να ευχαριστηθείσ browsing... όσο για κουτί πάρε κάτι να σου αρέσει εμφανησιακα (δεν έχεισ ανάγκη για ψύξη) (όχι ακριβό) γιατί θα το λουζεσαι κάθε μέρα :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Νοέμβριος 19, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 γιατι βαζεις δυο drives? το nec κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Νοέμβριος 19, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Εγώ πάντως τα εσωτερικά drives τα έχω καταργήσει.Πιο βολικά είναι τα εξωτερικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 19, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 καλυτερα παρε ενα κιτ 2Χ2 γιγα ραμ αντι για 4Χ1επισης ο επεξεργαστης ειναι αρκετα ακριβος γι αυτο που τον θες,κοιτα κατι μικροτερο η και σε amd καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Νοέμβριος 19, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Οπως λέει καί ο τίτλος Θέλω τήν γνώμη σας γιά τήν παρακάτω σύνθεση. Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται γιά ιντερνετκαί γιά δουλιές γραφείου (κυρίως office καί αυτό σπάνια). Θέλω ολα τά κομάτια νά ειναι από ενα καταστημα γιά νά συναρμολογηθει απ αυτούς) για την δουλειά που το θέλεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.