Jump to content

Need for Speed: Undercover

BILL5

Recommended Posts

Το NFS Undercover μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.

Αφενός, επέστρεψε το street racing(αν και υπό το φως της ημέρας) καθώς και το κυνηγητό με τους μπάτσους + διάφορες αποστολές (πχ transporter) που δεν υπήρχαν στα προηγούμενα.

Αφετέρου, εκεί που πήγαιναν να φτιάξουν τον χειρισμό στο ProStreet, τον χάλασαν πάλι και τον πήγαν εντελώς στο arcade. Επίσης έχει πολύ βαριά μηχανή γραφικών (κλασικά) χωρίς λόγο.

Μέχρι εδώ συμφωνώ...

Πάντως μέχρι εκεί που το έχω παίξει, μου άρεσε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν drift και drag modes. Τα θεωρούσα άχρηστα.

Εδώ τα χαλάς όμως...

Τα drags και τα drifts ήταν από τα must στα Underground και γενικότερα στα επόμενα nfs.. Ήταν αγάπες... Έγω ξενέρωσα που δν έχω δει ακόμα.

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Καλά γούστα είναι αυτά.

Τώρα που το έπαιξα λίγο παραπάνω, βρήκα κι άλλο αρνητικό.

Το σκας πανεύκολα από τους μπάτσους!

Δεν μπορούσαν να βάλουν λίγη παραπάνω δυσκολία σε αυτό το κομμάτι;

EDIT: Ρε παιδιά, έχετε ιδέα πώς γίνεται (αν γίνεται) σε βάθος tuning;

πχ ρύθμιση κατανομής της ροπής για τετρακίνητα, κάμπερ, ανάρτηση(όχι μόνο μαλακό-σκληρό) κλπ

Μου άρεσε περισσότερο απο το προηγούμενο.

Περίμενα όμως με αγωνία να οδηγήσω τη bugatti veyron και όταν μου δώθηκε η ευκαιρία σε μια αποστολή να την πατήσω 380+χλμ/ω, ξενέρωσα όταν με προσπερνούσαν τα τζιπάκια της αστυνομίας σαν σταματημένο...

Λίγο ρεαλισμό ζητάω όχι πολύ, λίγο!

Θα συνεχίσω πάντως να το παίζω, θα την πειράξω κιόλας να πάει με 400+χλμ/ω για να βλέπω πάλι τα τζιπάκια να με περνάνε με, πόσο πάνε αυτά; 500-600χλμ/ω;

Εμένα μου κρασάρει χωρίς λόγο με μήνυμα λάθους για το nfs.exe

Άρχισε να μου το κάνει με το που ξεκίνησαν οι μπάτσοι

Το σύστημά μου είναι stable.

Το έχει αντιμετωπίσει αυτό κανείς ?

:help1:

Φίλτατε X-kyramas, καταλαβαίνεις ότι κουβέντα περί cracked λύσεις δεν επιτρέπεται.

Αν έχεις πρόβλημα με το original game, να απαντήσουμε όσοι γνωρίζουμε αλλά υπάρχει και το official support υποθέτω.

Ευχαριστώ.

Παντως τα γραφικα του παιχνιδιου δεν με ενθουσιασαν να πω την αληθεια.. Παραλληλα μου εκανε εντυπωση το εξης: Ενω πολυ πιο βαρια παιχνιδια με σαφως ανωτερα γραφικα οπως το Warhead μου παιζουν πολυ smoothly 1680x1050 maxed out settings, αυτο κολλαει που και που και χανει frames.. Περιεργο δεν ειναι?? Δεν μου φανηκε να εχει τιποτα τρομερες φωτοσκιασεις.. Ολα αυτα με το συστημα της υπογραφης σε 1680x1050, AA x4, everything high, Vsync on και anisotropic filtering..

Το αμάξι τα σπάει..

buggatipsilos.jpg

Πάει σαν τρενο...Οσο και να το πατας θα στρίψει όπου θελεις...

Δεν εχει σπάσει εχει ακόμα λίγο νίτρο απλά δεν προλάβαινα...Στροφή βλέπεται...

veryon.jpg

για να μην νομιζουν μερικοι μερικοι (aka psilos) οτι εχουν πιο γρηγορο αυτοκινητο:D:D:P

Με το επιτήδιο μάτι μου (τρομάρα μου) παρατήρησα ότι αν και οι 2 έχουν 7η ταχύτητα στο κιβώτιο, ο δεύτερος τρέχει πιο γρήγορα και με λιγότερες στροφές στον κινητήρα. Άρα ο 1ος έχει πειράξει τις σχέσεις στο κιβώτιο.

Ξενέρωσα πάλι...

Πάνω που αγόρασα τη bugatti και έβαλα όλα τα νίτρα μιτρα κιστορίες, έπεσα σε καρφιά, με μπαγλάρωσαν οι μπάτσοι και κατέσχεσαν ταυτοκίνητο επειδή δεν είχα καθόλου λεφτά να πληρώσω.:suicide2:

Άντε πάλι με το ΤΤ. :TD:

• 1 month later...

εχω λιωσει στο παιχνιδι..αποστολες στυλ tdu με παρα πολυ διακριτικη παρουσια της αστυνομιας που πλεον δεν σου τα κανει τσουρεκια σε καθε πιστα αλλα μονο εκει που πρεπει...μακραν το καλυτερο και το πιο ευχαριστο της σειρας

εχω λιωσει στο παιχνιδι..αποστολες στυλ tdu με παρα πολυ διακριτικη παρουσια της αστυνομιας που πλεον δεν σου τα κανει τσουρεκια σε καθε πιστα αλλα μονο εκει που πρεπει...μακραν το καλυτερο και το πιο ευχαριστο της σειρας

μαλλον δεν εχεις παιξει τα "αλλα" της σειρας . . .

καλα ποτε δεν ημουνα φανατικος των racing παιχνιδιων ,τα περισσοτερα τα περνουσα επιφανειακα high stakes . hot pursuit??κτλ κτλ καλα θυμαμαι??,ακομη και το gran turismo σε ps βαρεμερα..γυρω γυρω ολοι στην μεση ο Μανωλης..... το 1ο που μου αρεσε και ασχοληθηκα σοβαρα ηταν το tdu και μετα το most wanted αλλα το 2ο με κουραζε το πολυ κυνηγητο πηγαινες για χρονο και μετα επρεπε να αποφυγεις τους μπατσους(ειναι και στην μοδα αυτην η λεξη)πηγαινες για racing αντε παλι στο τελος να τους ξαναποφυγεις ,με το παραμικρο σειρηνες...στο undercover δεν υπαρχει τετοιο πραγμα δεν σε κουραζει καθολου, μπορει να μην ειναι ρεαλιστικο αλλα δεν περιμενω απο ενα παιχνδι racing να μου μαθει να οδηγω ουτε απο ενα fps να μου μαθει να σημαδευω..χαβαλες να γινεται:victory:

Ρε παιδιά 1 απορία,

Αν σε πιάσουν και δεν έχεις να πληρώσεις, στο κάνουν impound το αμάξι, οπότε που…. (ναι το έπαθα μόλις αγόρασα το GT3-RS μου), όταν μετά ΕΧΕΙΣ λεφτά είναι κάπου που μπορείς να πας να τα σκάσεις και να το πάρεις τότε το αυτοκίνητο? Έχω πάρει ήδη την 2η GT3 αλλά να ξέρουμε για το μέλλον.

Ααααααααα

:)

Δεν μπορείς να πουλήσεις αμάξια που κερδίζεις η σου δίνουν σαν reward? Έλος αυτό…

Εγω θα πω απλα και λιτα την γνωμη μου...Παιζω need for speed απο το πρωτο που εχει βγει!!

Μολις χτες το τερματισα και ξενερωσα... Η απολυτη μαπα κατ'εμε σε σχεση με τα παλια:dots:

hot pursuit??κτλ κτλ καλα θυμαμαι??,

καλα θυμασαι...Απλα απιστευτο παιχνιδι για την εποχη του!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως στο τελευταίο Top Gear (E04S12), η Pagani Zonda F κατατρόπωσε την Veyron στην πίστα του Top Gear παρά την υπεροχή της τελευταίας σε ιπποδύναμη.

Το NFS Undercover μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.

έτσι είναι γιατί άλλο η πίστα φίλε και άλλο σε ευθεία, στην ίδια εκπομπή η BMW Μ3 περνούσε το audi RS4 για λιγο σε επιτάχυνση σε ευθεία αλλα στην πίστα το audi πήγαινε τραίνο λόγο quattro και την μπέμπα την μαζεύαν στα χαντάκια. Όπως και μια ζωή τα suzuki και kawasaki είχαν περισσότερα άλογα απο τα Honda και Yamaha αλλα στην πίστα κάνανε τους χειρότερους χρόνους. Το θέμα είναι πώς η δύναμη μπορεί να περάσει στο δρόμο εκεί ειναι η μαγκιά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.