marios007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2008 Θα ηθελα μια μικρή βοήθεια για να αποφασίσω ποιό BLU RAY RECORDER να αγοράσω. Αν και δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330627 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325622 Αν κάποιος έχει αγοράσει κάποιο άλλο μοντέλο και έχει να προτείνει κάτι ας βοηθήσει. Και παρακλώ μην αρχίσουμε την διαμάχη αν αξίζει η αγορά ενός BLU RAY RECORDER. Σαφέστατα και οι τιμές των σκληρών είναι πολύ χαμηλές αλλά τα δισκάκια αρχειοθετούνται πιο εύκολα.
perp Νοέμβριος 14, 2008 #2 Νοέμβριος 14, 2008 Και αν παλιότερα ειχα μεγαλύτερη εκτίμηση στην Plextor, προσωπικά και λόγω τιμής θα επέλεγα το LGΣτα + η ταχύτητα, στα -, ο 1 χρόνος εγγύηση.
felix Νοέμβριος 15, 2008 #3 Νοέμβριος 15, 2008 Συγγνώμη, μπορούν και βγάζουν προϊόντα με 1 χρόνο εγγύηση τη στιγμή που ισχύει το περί 2 ετών σε ολόκληρη την E.U. ?Ρωτάω γιατί το έχω δεί και σε άλλα προϊόντα και εκνευρίζομαι με το θράσος....Επί του θέματος, θα προτιμούσα το LG λόγω διαφοράς τιμής σε σχέση με τα extra του Plextor...
Kostas007 Νοέμβριος 15, 2008 #4 Νοέμβριος 15, 2008 Συγγνώμη, μπορούν και βγάζουν προϊόντα με 1 χρόνο εγγύηση τη στιγμή που ισχύει το περί 2 ετών σε ολόκληρη την E.U. ?Ρωτάω γιατί το έχω δεί και σε άλλα προϊόντα και εκνευρίζομαι με το θράσος.... Επί του θέματος, θα προτιμούσα το LG λόγω διαφοράς τιμής σε σχέση με τα extra του Plextor... εχω διαβασει οτι στην ελλαδα δεν εχει εφαρμοστει ο νομος αυτος ακομα...
schumifer Νοέμβριος 15, 2008 #5 Νοέμβριος 15, 2008 Όταν το χρειαστείτε κυνηγήστε το και θα το κερδίσετε.Αρκεί βέβαια να έχετε αγοράσει από μαγαζί που θα σας σεβαστεί και μετά την αγορά
perp Νοέμβριος 15, 2008 #6 Νοέμβριος 15, 2008 Οι εγγυήσεις αφορούν άλλο thread. Ας επιστρέψουμε στο θέμα των Blu-ray recorders pls.
Kostas007 Νοέμβριος 15, 2008 #7 Νοέμβριος 15, 2008 εγω θα παιρνα το φτηνοτεροειναι τεραστια η διαφορα τιμης και δεν δικαιολογειται απο κανενα ουσιωδη λογο
cptkoulis Νοέμβριος 15, 2008 #8 Νοέμβριος 15, 2008 Κοιταξε και αυτο Προσοχη μονο,λογω USB μαλλον θα ειναι αισθητα πιο αργο αλλα πολυ πιο πρακτικο αφου θα μπορεις να το συνδεσεις οπουδηποτε σε δευτερολεπτα
marios007 Νοέμβριος 15, 2008 Author #9 Νοέμβριος 15, 2008 Αν και USB είναι πρακτικό (δεν θα μου φάει και 1 απο τις 4 SATA) το ψιλοφοβάμαι.Πάντως είναι μια καλή λύση.
cptkoulis Νοέμβριος 17, 2008 #10 Νοέμβριος 17, 2008 Εδω και 3+ χρονια χρησιμοποιω 1 DVD-RW το οποιο εχω μετατρεψει με κιτ σε εξωτερικο Ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα σε οτι κι αν του ζητησα(backup,αντιγραφα ασφαλειας...) και συνδεεται σε οποιο PC θελω(πχ να βοηθησεις φιλο που εχει γεμισει και χρειαζεται backup+format επειγοντως) σε λιγοτερο απο 1 λεπτο Ναι,ειναι πιο αργο απο SATA αλλα ποσο συχνα κανουμε εγκατασταση software ή backup...??? ΥΓ επισης εχεις τη δυνατοτητα να βαλεις το tower οπουδηποτε και να εχεις πανω στο γραφειο μονο το BD
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.