Jump to content

YouTube roflage! Post your links

mauros

Recommended Posts

Μπράβο ρε Σακη μου έφτιαξες την μέρα ...........:D

ΑΦΡΙΚΑΝΈ ΑΦΡΙΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ ΠΑΝΕ.........:respect:

ps : Στο 1:14 ο Ομηρος είναι αυτος? ( ελαφρά μαυρισμένος)

lol

Ο Ανδρέας είναι ρα! :D

• 1 month later...
  • Replies 626
  • Created
  • Last Reply

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Uqn78ZhDxtQ&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Uqn78ZhDxtQ&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Αφιερωμενο στον Ομηρο! :p

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Πηγα και γω ο καημενος εναν αγωνα να παιξω και μας σφαξανε με το βαμβακι...

Τεχνικες στο εδαφος ακυρωσανε χωρις λογο, ουτε ενα χτυπημα δεν μετρησανε ουτε τις πτωσεις στο εδαφος οι παλιοκοπριες....Οτι τιτλος του θεματος ταιριαζει με το βιντεο. :eek: Εχασα και 6-2 παναθεμα τους...

Ποιοι ειναι οι κανονες? Εχει σχεση με το αρχαιο παγκρατιο?

Δεν εχει καμια σχεση απο οτι φαινεται...:D Τριζουν τα κοκκαλα του Ηρακλη και του Θησεα.

Τους κανονες δεν τους εχω καταλαβει ακομα να πω την αληθεια...

Χτυπας κανονικα δεν δινουν ποντους κανει πως χτυπαει ο αλλος σε 20 εκ αποσταση δινουν ποντους.

Αυτη με τα καρέ μαλάκια του άρεσε λέμε!!!:D

Λεωνίδα μια χαρά τα πήγες ρε.... This is Sparta

Σε διαιτητές της πλάκας έπεσες.

Συναθλητες σου λεει μετα...Αντι να γραφουν τις γκομενες κατεγραφαν ολη την ωρα οι λιγουρηδες....:D

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.