Manos1212 Ιούνιος 24, 2009 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Διλαδη αυτο ειναι κατι σαν update?Επιτελους:jump1::jump1::jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 15, 2009 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 scary as sh1t. να προτεινω Barney για Boomer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Οκτώβριος 15, 2009 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Ποπο γουσταρω αλλα που να παω για να το κατεβασω και πως το κανω instal?:getlost: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Οκτώβριος 15, 2009 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 σημειωσατε λαθος.....οντως πως μπορουμε να κανουμε τετοιες μοντες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Οκτώβριος 15, 2009 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Πεζει απο εδω κανεις με garena γιατι εμενα το steam οταν ειμαι σινδεδεμενος δεν ξερω πως να ανοιξω αυτο που εχει και στο counter strike για να δω servers!:rip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 16, 2009 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 Πεζει απο εδω κανεις με garena γιατι εμενα το steam οταν ειμαι σινδεδεμενος δεν ξερω πως να ανοιξω αυτο που εχει και στο counter strike για να δω servers!:rip: care to say it in simplified greek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 16, 2009 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 Πεζει απο εδω κανεις με garena γιατι εμενα το steam οταν ειμαι σινδεδεμενος δεν ξερω πως να ανοιξω αυτο που εχει και στο counter strike για να δω servers!:rip: Δεξι κλικ στο εικονιδιο του Steam κατω αριστερα στην μπαρα εργασιας και μετα change filters,επιλεγεις το παιχνιδι που θες να ψαξει για σερβερς και εισαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Οκτώβριος 17, 2009 #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2009 Δεξι κλικ στο εικονιδιο του Steam κατω αριστερα στην μπαρα εργασιας και μετα change filters,επιλεγεις το παιχνιδι που θες να ψαξει για σερβερς και εισαι ετοιμος.Ευχαριστω πολυ φιλε!Αλλα δεν μου βγαζει καπιο εικονιδιο μηπως φταιει το οτι επεζα με garena η θελει το steam update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Οκτώβριος 18, 2009 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 http://www.xfire.com/video/168b65/ Δειτε αφτο και help me!!!!:o Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 18, 2009 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Συγγνωμη ρε μαν, εισαι τοσο ασχετος ή μας κανεις πλακα ? Ποιος κατοικος της ελλαδας μπορει να ψαξει για αμερικανικους server με λιγοτερο απο 100ms και να βρει εστω και εναν ? Αμα δεν βολευεσαι με το matchmaking του παιχνιδιου ψαξε για servers απο δω http://www.game-monitor.com/search.php?game=left4dead2&location=GR Kανε copy paste την ip που βρηκες και μετα γραψε στην κονσολα "connect 83.171.203.25:27606" (παραδειγμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Οκτώβριος 18, 2009 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Συγγνωμη ρε μαν, εισαι τοσο ασχετος ή μας κανεις πλακα ? Ποιος κατοικος της ελλαδας μπορει να ψαξει για αμερικανικους server με λιγοτερο απο 100ms και να βρει εστω και εναν ? Αμα δεν βολευεσαι με το matchmaking του παιχνιδιου ψαξε για servers απο δω http://www.game-monitor.com/search.php?game=left4dead2&location=GR Kανε copy paste την ip που βρηκες και μετα γραψε στην κονσολα "connect 83.171.203.25:27606" (παραδειγμα) Οχι ρε φιλε απλα δεν εχω ξαναπαιξει με steam και δεν ξερω γιατι δεν ανοιγει?:boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 18, 2009 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε!Αλλα δεν μου βγαζει καπιο εικονιδιο μηπως φταιει το οτι επεζα με garena η θελει το steam update?Mηπως δεν εχεις επιλεξει μεσα απο το προγραμμα να το εμφανιζει κατω στο tray οταν τρεχει.Ψαξε στη θεση που το εχεις στο program files και καντο να φαινεται κατω.Αν καταλαβα σωστα το προβλημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Οκτώβριος 19, 2009 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Mηπως δεν εχεις επιλεξει μεσα απο το προγραμμα να το εμφανιζει κατω στο tray οταν τρεχει.Ψαξε στη θεση που το εχεις στο program files και καντο να φαινεται κατω.Αν καταλαβα σωστα το προβλημα σου. Ναι ομος πριν περασω το patch 1.0.1.4 μου το εβγαζε κανονικα κατω δεξια ενω τωρα τιποτα.Μηπως φταιει το garena?:unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Νοέμβριος 3, 2009 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Ρε παιδια πηρα καρτα γραφικων 1GB και δεν ξερω που να παω για να φτιαξω τα γραφικα!(Ειχα 2.50GB)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 10, 2009 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Updates to Left 4 Dead have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:Left 4 DeadFixed a crash related to a Crash Course achievementFixed an issue were bots and computer controlled special infected were being reported via "View Game Info"Added Team Versus 4 on 4 competitive matchmakingνωρις το θυμήθηκαν ρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.