kalamaria Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 οπως γραφω ρε παιδια θελω να αγορασω μια μητρηκη και οι γνωσεις μου ειναι λιγες ενδιαφερομαι για αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526769 πες τε μου γνωμες η αν εχετε να με προτεινετε καμια αλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Νοέμβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 το θεμα ειναι για τι χρηση την θες, τι CPU,ραμ,GPU θα βαλεις πανω κλπ..Σαν μητρηκη παντως καλη ειναι.. ισως και υπερβολικη αν την θες για απλη χρηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamaria Νοέμβριος 13, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 τετραπυρινο 8200 4 γιγα εχεις να προτηνεις κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 είναι πολύ καλή μητρική. θα κάνεις oberclock? και αν κάνεις θα το πας στα άκρα (για αυτό ενδείκνυται) τότε πάρτη. αλλιώς πάρε κάτι πιο φτηνό. p45 πχ asus p5q Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamaria Νοέμβριος 15, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 δεν ειδα ενκερα το μηνυμα σου φιλε και την παρασκευη παραγγηλα GIGABYTE GA-EP45C-DS3R αυτην απο το e-shop πιστευω να εκανα καλη αγορα με oberclock δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει απλα ηθελα λιγο καλη μητρικη ευχαριστω για την ανταποκρισει ΥΓεπειδη εχω λιγες απαντησεις δεν μπορω να στηλω μηνυματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 Μια χαρα ειναι η μητρικη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 δεν ειδα ενκερα το μηνυμα σου φιλε και την παρασκευη παραγγηλα GIGABYTE GA-EP45C-DS3R αυτην απο το e-shop πιστευω να εκανα καλη αγορα No Comments:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 16, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 oberclock.τελοc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.