plessinho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 Για σας παιδιά θέλω την βοήθειά σας σχετικά με μια εκτύπωση που θέλω να κάνω πανω σε πλεξι.Το μέγεθος του πλεξι είναι περίππου 2,50*0,50 μέτρα.πήγα σε ορισμένα καταστήματα για ταμπελες κ τέτοια κ μ ζήτησαν τρελά λεφτά!!!Και σε αυτοκόλυτο να γίνει η εκτύπωση δεν υπάρχει πρόβλημα...Που να πάω για να βρω κάποια λύση?Δεν ξέρω αν είναι σωστά τοποθετιμένο το θέμα εδώ αλλά δεν ηξερα που αλλου να το βάλω...Σας ευχαριστώπροκαταβολικά για καθε σας απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Νοέμβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 Άλλο να εκτυπώσεις σε πλέξι και άλλο να εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητο που με την σειρά του θα το κολλήσεις στο πλεξι. Στο πλέξι δεν ξέρω αν μπορείς να εκτυπώσεις έγχρωμα αλλά έχω δει που τα χαράζουν με λέιζερ.edit. Αν ήσουν από κοντά μου έχω φίλο που κάνει αυτήν την δουλειά και θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Νοέμβριος 13, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 τοτε σε αυτοκόλλητο θελω να εκτυπώσω...Αν ξερει καποιος παιδια ας μου πει...Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Νοέμβριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 στην εταιρία μου κάνουμε και τέτοιες φάσεις, οπότε στείλε μου αν θες το αρχείο σου ή πες μου τι ακριβώς θες,για να μάθω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.