ManosRK Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 Έχω μια photo που έχει επάνω γράμματα και είναι θολή σε κάποια σημεία και τα γράμματα δεν φαίνονται και σε άλλα δεν είναι θολή, πως τα ξε-θολώνω σε εκείνα τα σημεία που θέλω (και ΜΟΝΟ εκείνα) ?????
jpavly Νοέμβριος 13, 2008 #3 Νοέμβριος 13, 2008 Το αντίθετο του Blur είναι το Sharpen, αλλά μην περιμένεις πολλά πράγματα σε κάτι θαμπωμένο
wrong method Νοέμβριος 13, 2008 #4 Νοέμβριος 13, 2008 Επέλεξε την περιοχή που θέλεις με το patch tool ή το quick selection toolΜετά Filter/Sharpen/Smart Sharpen και κάνεις τη διόρθωση που θέλεις.(more accurate checked)
ManosRK Νοέμβριος 14, 2008 Author #5 Νοέμβριος 14, 2008 Thanks παίδες για όλες τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω και θα δω αν και δεν βλέπω να γίνεται κάτι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.