Jump to content

Ενίσχυση σήματος wifi σε λαπτοπ.Πως????

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να ενισχύσω τον ασύρματο δεκτη του λαπτοπ μου ώστ να πίανω καλύτερα ασύρματα.Δοκίμασα να το κόλπο με το usb wifi και το σουροτιρι των μακαρονιων αλλα δεν είχα αποτέλεσμα.Τι μπορώ να κάνω (μλάω για φτηνή λύση)

Πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση,το είχα ψάξει στο παρελθόν και έκανα μια μόντα στην κεραία μου,όχι τίποτα το ιδιαίτερο θα ήθελα να ακούσω κιάλλες ιδέες :book:

Υποθέτω ότι να ψαχτείς να βρεις τα καλώδια που φτάνουν στην κεραία του laptop και συνδέσεις πάνω σε αυτά εξωτερικά ένα sma βύσμα, θα μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε εξωτερική κεραία θες μετά... (δεν έχω καν λαπτοπ, μια ιδέα ρίχνω...)

Mια ασύρματη κάρτα δικτύου, ένα μπολ βαθύ και αλουμινόχαρτο.Παίρνεις το μπολ το τυλίγεις από μέσα με αλουμινόχαρτο και στο κάτω μέρος του μπολ κολλάς και σελοτέιπ την κάρτα.Τα από πάνω είναι δοκιμασμένο και δουλεύει τέλεια.Σήμα που έπιανε 25% με την πατέντα το έπιασε 75%.Άμα δεν πιάνει το παραπάνω δοκίμασε κάτι τέτοιο

ή δες και τα άλλα βιντεάκια δίπλα.....

Δες εδώ (κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεσαι IPAX connector) και κατέβασε και τα fitting instructions για να πάρεις μία ιδέα για το πως γίνεται...

Ότι κάνεις κάντο ώστε να μην καταργήσεις τη φορητότητα...κοινώς βρες την πιό "clean" λύση...

A, σόρρυ, δεν κατάλαβα καλά...νόμιζα ότι μιλούσαμε για mini-pci κάρτα για κεραία...

Φαντάζομαι αν εντοπίσεις την επαφή της κεραίας και με κάποια πατέντα να μπορέσεις :

External Antenna Modification For ASUS WL-167g

Antenna Modification for Buffalo Air Station g54 Model no. WLI-U2-KG54-AI

Antenna hack for the ASUS WL-167g

External Antenna on a Cheap USB WiFi Adapter

Belkin USB Wifi Antenna hack

Γενικά αν κάνεις search με keyword "usb wlan/wifi antenna hack" με το μοντέλο του USB Wireless που έχεις, κάτι θα βρείς....

Good luck...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.