crio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να ενισχύσω τον ασύρματο δεκτη του λαπτοπ μου ώστ να πίανω καλύτερα ασύρματα.Δοκίμασα να το κόλπο με το usb wifi και το σουροτιρι των μακαρονιων αλλα δεν είχα αποτέλεσμα.Τι μπορώ να κάνω (μλάω για φτηνή λύση)
Jerry007 Νοέμβριος 13, 2008 #2 Νοέμβριος 13, 2008 Πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση,το είχα ψάξει στο παρελθόν και έκανα μια μόντα στην κεραία μου,όχι τίποτα το ιδιαίτερο θα ήθελα να ακούσω κιάλλες ιδέες
Spanaks Νοέμβριος 13, 2008 #3 Νοέμβριος 13, 2008 Υποθέτω ότι να ψαχτείς να βρεις τα καλώδια που φτάνουν στην κεραία του laptop και συνδέσεις πάνω σε αυτά εξωτερικά ένα sma βύσμα, θα μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε εξωτερική κεραία θες μετά... (δεν έχω καν λαπτοπ, μια ιδέα ρίχνω...)
sofos1990 Νοέμβριος 13, 2008 #4 Νοέμβριος 13, 2008 Mια ασύρματη κάρτα δικτύου, ένα μπολ βαθύ και αλουμινόχαρτο.Παίρνεις το μπολ το τυλίγεις από μέσα με αλουμινόχαρτο και στο κάτω μέρος του μπολ κολλάς και σελοτέιπ την κάρτα.Τα από πάνω είναι δοκιμασμένο και δουλεύει τέλεια.Σήμα που έπιανε 25% με την πατέντα το έπιασε 75%.Άμα δεν πιάνει το παραπάνω δοκίμασε κάτι τέτοιο ή δες και τα άλλα βιντεάκια δίπλα.....
felix Νοέμβριος 13, 2008 #5 Νοέμβριος 13, 2008 Δες εδώ (κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεσαι IPAX connector) και κατέβασε και τα fitting instructions για να πάρεις μία ιδέα για το πως γίνεται...Ότι κάνεις κάντο ώστε να μην καταργήσεις τη φορητότητα...κοινώς βρες την πιό "clean" λύση...
crio Νοέμβριος 13, 2008 Author #6 Νοέμβριος 13, 2008 Στο στικακι που πήρα άμα το ανοίξω μπορώ να βάλω το βύσμα αυτό το sma?
felix Νοέμβριος 13, 2008 #7 Νοέμβριος 13, 2008 A, σόρρυ, δεν κατάλαβα καλά...νόμιζα ότι μιλούσαμε για mini-pci κάρτα για κεραία...Φαντάζομαι αν εντοπίσεις την επαφή της κεραίας και με κάποια πατέντα να μπορέσεις :External Antenna Modification For ASUS WL-167gAntenna Modification for Buffalo Air Station g54 Model no. WLI-U2-KG54-AIAntenna hack for the ASUS WL-167gExternal Antenna on a Cheap USB WiFi AdapterBelkin USB Wifi Antenna hackΓενικά αν κάνεις search με keyword "usb wlan/wifi antenna hack" με το μοντέλο του USB Wireless που έχεις, κάτι θα βρείς....Good luck...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.