chaosmaster Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2008 Καλημερα.Χθες περασα τη διανομη openSuse 11.Κανωντας τα απαραιτητα update καθως επισης και με πολυ ψαξιμοστο yust δε μπορεσα να εγκαταστησω την καρτα ηχου που εχω (creative sound blaster audigy 2).Εψαξα στο googleκαι βρικα αυτο http://opensource.creative.com/soundcard.html .Περασα τους drivers οπως ειπε κ παλι τπτ!!!!Μπορει να βοηθησει καποιος που εχει ξεπερασει το ιδιο προβλημα?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Νοέμβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 Με Ubuntu και αργότερα με Sidux δεν είχα κανένα πρόβλημα με την ίδια κάρτα ήχου. Μήπως έχεις την onboard ενεργοποιημένη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Νοέμβριος 13, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 ναι την εχω αλλα δε νομιζω να ειναι αυτο για το λογο οτι μου βγαζει error στην creative κ μετα περναει στην onboard.Αλλα εσβισα απο yASt την onboard και παλι τπτ.Εσενα απο update δουλευε χωρις να κανεις τπτ αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Νοέμβριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την onboard να δεις τι θα γίνει. Μπορεί να κάνουν conflict. Σε 2 υπολογιστές που έχω περάσει BSD/Debian με την Audigy 2 δεν εμφανίστηκε το παραμικρό πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 14, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2008 General openSUSE Basic Troubleshooting Sound Overview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.