cherryman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2008 Καλησπέρα σας.Έχω ένα πρόβλημα που αφορά τον Boot Manager των Vista. x64 είναι η έκδοση.Έχει γίνει η εγκατάσταση των Vista σε έναν raptor, αλλά από απροσεξία μου, στο boot sequence στο ΒΙΟS, πρώτος ήταν άλλος δίσκος. Το αποτέλεσμα αυτής της απροσεξίας είναι να μην είναι δυνατή η φόρτωση των Windows όταν αφαιρώ τον "άσχετο" με τα Win, δίσκο. Αυτό γίνεται επειδή η εγκατάσταση του Boot Manager έχει γίνει σε αυτόν. Έχω δοκιμάσει και το DVD των Vista και διάφορα άλλα προγράμματα, αλλά δεν έχω καταφέρει να bootάρω από τον δίσκο που έχει γίνει η εγκατάσταση.Ευχαριστώ για όποια βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 12, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Δοκίμασε σε command prompt bcdedit /vEdit: http://www.techenclave.com/guides-and-tutorials/moving-vista-boot-manager-bcd-114342.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 12, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Το πρόβλημα λύθηκε χάρις σε αυτόν τον οδηγό, ευχαριστώ Αντωνάκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANYEN Νοέμβριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 Παιδια προσπαθω να κανω το acer aspire από linux σε windows xp.Εχω δοκιμασει και με εξωρικο cd rom και με usd και δεν κανει boot μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικαδια απο την αρχη? εχω δοκιμασει και με USB_MultiBoot_10 αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.