psyber Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2008 γεια σας παιδια!σημερα το πρωι αγορασα ενα xbox 360 gears of war 2 bundle. η κονσολα κανει ιδιαιτερο θορυβο οχι μονο οταν διαβαζει dvd αλλα και οταν ειναι idle. επισης ενα πολυ σπαστικο θορυβο κανει και το τροφοδοτικο. τι μου συστηνετε να κανω; ειναι φυσιολογικο αυτο για την κονσολα , δικαιουμαι rma? παρακαλω τους ομοιοπαθείς να μου δώσουν τα φώτα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Νοέμβριος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 ετσι κανουν ολες, μετα απο λιγο καιρο δεν θα το ακους καν Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 δηλαδη ειναι φυσιολογικο? για να σου δωσω να καταλαβεις κανουν θορυβο οι ανμιστηρες το dvd οταν παιζει και akoygetai και κατι συνεχες σα μηχανικος θορυβος. εκτος αυτων και το τροφοδοτικο βουίζει . η microsoft μαλλον θα προθυμοποιηθει να μου στειλει ενα free. ειδωμεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Νοέμβριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 εμένα πάντως που μόλις γύρισε από Γερμανία, λόγω επισκευής, κάνει σαν ελικόπτερο πριν την απογείωση:rant:Ή θα βρω τρόπο να το κάνω πιο ήσυχο, ή θα φύγει από κανα παράθυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 έτσι κάνει δυστυχώς!! υπάρχει η λύση που είναι το update,και να κάνεις install το παιχνίδι στο σκληρό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 αν σε τρωει τοσο πολυ,κυκλοφορει κιτ υδροψυξης για το 360...absolute πουλ-μουρ ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 αν σε τρωει τοσο πολυ,κυκλοφορει κιτ υδροψυξης για το 360...absolute πουλ-μουρ ομως.ο θόρυβος είναι από το dvd player Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Νοέμβριος 18, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 ο θόρυβος είναι από το dvd player και όχι μόνο, και οι ανεμιστήρες ακούγονται τραγικά πολύ Για watercooling το έχω σκεφτεί, αλλά δε νομίζω ότι το μηχάνημα αξίζει τόσα λεφτά έξτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 18, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Σε μένα ο θόρυβος έγινε ανύπαρκτος, από την στιγμή που έβαλα το update,και να κάνω install στον 120αρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 22, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 για πιο update μιλάτε. για το new xbox 360 experience? το εκανα αλλα διαφορα δεν ειδα. εκτος αυτου μου δοθηκε επιτέλους επιλογη 1680χ1050 για την οθονη αλλα χωρις να ειναι fullscreen (!!!!) εχει να προτεινει κανεις τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 22, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 για τον θορυβο γιατι δεν αγοραζεις καποιο after market κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Νοέμβριος 24, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 'Εβγαλα τους %$#$ανεμιστήρες, και έβαλα δικό μου αθόρυβο (μη με ρωτήσετε πως και τι, πατέντα-φρανκενστάιν είναι, γιατί δεν το άντεχα όπως ήτανε), αλλά παραμένει το θέμα του dvd-player...Η μια λύση είναι να το απομακρύνω με extension στα καλώδια του - η άλλη όπως λέει ο vasi.To update πως το κάνεις; (Σημειωτέον ότι internet δε μπαίνει με τίποτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 24, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 έχεις σκληρό δίσκο ? στο xbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Νοέμβριος 24, 2008 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Nαι βέβαια, έχω τον 20ρη, αλλά μπορώ να βάλω και 120ρη αν χρειαστεί (τον western digital δηλαδή, όχι τον original!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 24, 2008 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 έβαλες το καινούργιο update με την νέα εμφάνιση π.χ. Αν ναι τι σε εμποδίζει να κάνεις σε ένα game install στον εικοσαρη ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Νοέμβριος 24, 2008 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Μα, αυτό ρωτάω, πως θα βάλω το update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.