GreekSuPreMaCy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2008 Την καλησπέρα μου... Έχω το εξής πρόβλημα-απορία... Υπάρχουνε έτοιμες λύσεις για Gameserver σε ίντερνετ καφέ και αν υπάρχουνε που μπορώ να απευθυνθώ? Φυσικά χωρίς να χρειαστεί να δεσμευτώ με συμβόλαιο υποστήριξης από κάποια εταιρεία... Αν μπορέσει κάποιος να μου δώσει ένα "μπούσουλα" να ξεκινήσω από κάπου... Ευχαριστώ προκαταβολικώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 πιο απλή λύση είναι να στίσεις ένα pc να το πας σε ένα provider (otenet,forth) με μηνιαίο κόστος. και από εκεί στυνεις ότι gameservers θες. έτσι δεν θα επιβαρύνεις της γραμμές του netcafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Νοέμβριος 18, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Για τι game ενδιαφέρεσαι?Θέσ να πληρώσεις για εναν server ή όλα σε δικό σου μηχάνημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 άλλο εννοούσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.